Uncategorized

Направи си сам закрито цветарника планове

Имам някои прекрасни сам вътрешни планове за растителна готовност да споделят днес! Аз построих тази дървена растение се открояват на скрап дърво, и това е един лесен проект дървообработване можете да репликира днес. Научете как да създадете повече място за растения!

Направи си сам стойка закрит растителни планове-диференцирани щанд с много място!

Това е DIY! Знам! Не съм направил сам или натрупване на време. Знаеш ли, аз да имах повече време за тях. Но с работата, семейството и живота неща, аз не съм имал много време за работа в гаража. Е, аз съм се започне нова работа и като известно време извън така че аз съм като се възползва от момента, за да получите някои изгражда направено!

За първи билд, реших да гледам това, което имах в моя гараж и отидете от там. Плюс това, че е есен … и с повече неща влизат в гаража за сезона студено, реших да направя малко на почистване. И какво съм дошъл с? Закрит двустепенна завод стои!

Да погледнем-аз съм наистина доволен от начина, по който се оказа! Много място за растения, но все още е доста тесен и шик търсят.

Ето какво се използва:

1 “х 2” дървен материал и 1 “х 3” дървен материал
1 1/4 “дупка винтове джобни
KREG Jig 720
Митре трион
Електрическа бормашина
Пистолет за пирони
шкурка
Дърво пълнител
Край (I използва латекс)
съоръжения за безопасност

И ето как аз построих ми DIY закрит завод стои!

Винаги приемайте подходящи предпазни мерки и мерки за безопасност, преди да работите с никакви инструменти. Носете оборудване за безопасност и работа с професионален когато е необходимо. Прочетете пълните моите условия за ползване за повече. Честит сграда и престоя в безопасност!

Стъпка 1: Изрежете парчета за основната рамка

Тъй като аз работех с scrapwood, реших на моите измервания на базата на това, което имах. Въпреки това, аз съм много доволен от размера на крайния продукт. Така че аз бих препоръчал използването на тези измервания, ако ви харесва външния вид на този краен продукт:

A: (4) крака, 1 “х 2” х 26 “(нетна: 1/2” х 1 1/2 “х 27”),
В: (4) предни / обратно опори, 1 “х 2” х 25 “(нетна: 1/2” х 1 1/2 “х 25”),
С: (4) странични опори, 1 “х 2” х 8 “(нетна: 1/2” х 1 1/2 “х 8”)
D: (13) отдолу летви, 1 “х 2” х 9 1/2 “(нетна: 1/2” х 1 1/2 “х 9 1/2”)
Е: (2) дънни летви, 1 “х 2” х 8 “(нетна: 1/2” х 1 1/2 “х 8”)
F: (10) най-летви, 1 “х 3” х 9 1/2 “(нетна: 1/2” х 2 1/2 “х 9 1/2”)

За повече DIY съдържание растение, вижте моя висок диференцирана DIY растителна стойка с възможност за закачане растения, прости ми фиба крак растителна стойка и модерен ми шперплат плантатор!

Етап 2: Съберете страни

Първо сглобени всяка от двете страни. Всяка страна използва две парчета от А (крака) и 2 на парчета С. дъно С парче е 5 инча от долната част на краката.

Използвах джобни дупки да се присъединят към C парчета до краката. Моят KregJig 720 ми помогна да се разкрият тези джобни дупки супер лесно. И тогава аз използвах 1 1/4 “джоба дупка винтове, за да се присъединят към всичко заедно.

Стъпка 3: Поставете страни с четирите носилки

Веднъж имах двете страни, построени, Взех си четири B парчета. Две от тях отиде на върха и два отиде на дъното, в съответствие с образците С. Аз също се използва джобни дупки да прикачите тези парчета, както можете да видите по-долу.

БЕЗПЛАТНА грижа за растенията GUIDE!
Искам си 60-страница насочва всички около 8 от най-лесните стайни растения да се грижи за? Това е изцяло ваш! Просто поставете вашия имейл по-долу и ще го изпрати директно към вас.

Не спам; отпишете по всяко време. За повече информация, прегледайте си за поверителност. Благодаря за записването за този свободен!

Абонирай се

Зареждане…

Благодаря ти!
Моля, кликнете върху връзката в имейла, Току-що изпратих ти-Просто трябва да се потвърди, че е наистина можете да се предотврати спам?

Стъпка 4: Поставете летви отгоре и отдолу рафтове

Сега за най-трудната част. Е, поне за мен. Да направим всички тези съкращения прецизни е малко време и е скучно, но това е много полезно за всички по-къси парчета скрап! Аз ги копират и прикрепен с помощта на пистолет за нокти.

Тичах от 1 “х 2” парчета да се използва за летвите, така че извадих няколко парчета 1 “х 3” от купчина скрап и нарязани тези за най-горния рафт. То всъщност в крайна сметка търсят наистина страхотно като малко по-различни ширини!Стъпка 5: Боя и завърши

Въпреки че изглеждаше доста хладно с бяло на база / долния рафт и недовършени дървени тонове на върха, наистина исках да направя това като една равномерна част. Използвах дървения пълнител, за да запълня дупките. И в духа на използването на това, което имах, използвах някои останали латекс от скривалището си.

Цветът, който се установял, е Sherwin-Williams Повторно сиво, което е боята, която имам върху повечето от стените в моя дом. И това е голям неутрален цвят за закрита за закрит растения! Разгледайте готовия продукт по-долу

Pin My Diy вътрешни планове за закриване!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *