Clothing Accessories

Работно облекло, направено в актуализацията на САЩ

2018: Все още стоим на този съвет за това къде да открием честни дрехи за работа, както и връзките са актуализирани по -долу. Можете също така да искате да проверите нашето ръководство за бавна мода.
Големи благодарности на Кейт за следващата ни публикация за честно пазаруване: марки за работно облекло, направени в Съединените щати, Канада, както и Европа! Читатели, колко важно е честно да ви купуват? Имате ли някакъв вид предпочитани марки за работно облекло, които се правят в Северна Америка или Европа? – Кат
Представихме нашата непрекъсната поредица от публикации за честно купуване с обобщение на редица марки, които се правят в Съединените щати, главно малки и/или независими етикети, както и стартиращи компании – като Bailey44, Cuyana, както и Arkins. Днес споделяме списък на по -големи, основни марки за работно облекло – имена, които по -вероятно е да признаете – чиито дрехи са изцяло, най -вече или частично направени в Северна Америка или Европа. (Както няколко читатели правилно посочиха, САЩ няма монопол върху етично произведените дрехи.) Също така имаме ръководство за справедлива търговия, както и в етично облекло.
Разглеждайки уебсайта на компанията, обикновено може да бъде трудно или невъзможно да се открие къде се правят дрехите, така че се надяваме този списък да бъде практичен, както и да ви спести дълго време, докато пазарувате работно облекло, което е доста създадено, както и бързо, както и бързо, както бързо, и бързо, както и бързо, както и бързо, както и бързо, както бързо, както и бързо, както бързо, както и бързо, както и бързо, както и бързо, както и бързо, както и бързо, както и бързо, както и бързо, както и бързо, както и бързо, както и бързо, както и бързо, както и бързо, както и да пазарувате работно облекло, както и бързо, както и да пазарувате работно облекло достъпен за типичния купувач. (На снимката: рокля на фланелка на Karen Kane A-Line, предлагана в Nordstrom за $ 89.)
Основни марки за работно облекло, направени в САЩ или Европа
Eileen Fisher: На своя уебсайт компанията обяснява впечатляващия си план Vision 2020, който се фокусира върху елементите на правата на човека и ефекта на околната среда от нейната верига на доставки. Айлийн Фишър изглежда много по -прозрачен по отношение на производството си от много други компании; провери повече тук. Понастоящем около 25% се провеждат в Ню Йорк, както и в Калифорния.

Everlane: Everlane произвежда своите дрехи както в САЩ, така и в други страни. (Нейните фабрики, както и дистрибуторските центрове са изброени на неговия уебсайт, както и можете да видите подробности, както и снимки за всеки.)
H&M: Ето още един бизнес, който избягва неясен език, както и предоставя конкретна информация за настоящото му производство, както и за целите. Съзнателната страница на H&M обяснява ангажимента на марката към устойчивостта, както и честните практики, както и освен че прочетете доклада за устойчивост за 2017 г., можете да откриете много повече, отколкото може би искате да разберете за вътрешната работа на компанията, включително неговата политика за правата на човека, Изключително подробни данни за съответствие за своите доставчици, както и политиката му за хуманно отношение към животните.
Игиги: Цялото облекло на компанията (размери 12–36) е направено в Сан Франциско.
Джейсън Ву: Повече от 90% от колекцията на Джейсън Ву се произвежда в района на NYC за облекло.
KAREN KANE: „Почти всички“ от дрехите на марката са създадени в L.A., използвайки изработени от САЩ, както и вносни материали (включително роклята, изобразена по-горе).
ModCloth: Много продукти, предлагани в ModCloth, са направени от САЩ, както и можете да търсите с повече от 200 от тях тук.
Nanette Lepore: Облеклата на марката е създадена в рамките на пет мили от неговото студио.

Никол Милър: Много продукти на Никол Милър се произвеждат в Ню Йорк; Описанията на продукта предполагат или „направени в NYC“, или „внесени“.
Nordstrom, Neiman Marcus и Last Call: Можете да използвате срока за разглеждане „Произведено в САЩ“ За да откриете създадените от домашни продукти – въпреки че някои от тях са направени от „импортирани тъкани“ (без допълнителна информация).

По -малки марки за работно облекло, направени в Северна Америка (част 2; виж част 1)
За да разширим първата ни публикация в тази поредица, по -долу сме закръглили допълнителни малки марки/етикети, които се правят само в Северна Америка; Повечето са предложения от читатели.
Amour Vert – 97% от дрехите им са направени в рамките на 5 мили от офиса им в Сан Франциско.
Куратор: Всички дрехи (някои от които са подходящи за работа) са направени в САЩ, както и 70% се създават в рамките на 10 минути от магазините на марката.
Iris Setlakwe: Почти всички (90%) от облеклото на тази канадска марка, което е проектирано да бъде бързо смесено, както и съвпадено, е направено в Монреал от материали, внесени от Европа. Голяма част от него е подходящо за работата.
Nina McLemore: Цялото облекло, което се предлага в размери 0–18, както и дребни, както и е предназначено за „старши експерт, както и за изпълнителни жени“ (има вибрация на Talbots-esque), е направена във фабриките на NYC от „Европейски материали в естествени влакна, както и фини ориенталски коприни. ”
TIANELLO: Цялото екологично облекло на марката, което се предлага директно, както и плюс размери, е направено в САЩ, използвайки естествени материи. Голяма част от него е подходяща за работа, въпреки че някои от отпечатъците са малко … много.
WALLIS EVERA: Облеклата на тази компания за работно облекло е проектирана, изрязана, както и шиеща в Канада (въпреки че предлага безплатна американска доставка, както и връщане!), Както и много от парчетата са изработени от конопено влакно, екологичен материал за материали Това е биоразградимо катоnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *