Clothing Accessories

Как да направите вашата точка преса – шивашки клепало

Днес аз ти говоря за моята точка за притискащото / Клапър: много готино натискане инструмент, който със сигурност трябва, ако обичате да шият и че несъмнено ще вдигат нива шиене творения !

Тя може да направи живота ви по-лесно при натискане на шевове (тъй като натиснете си шевове, докато шият, нали?), Като им помага да се установят и да направи добра (и трайно) мачка, дори ако те са на яка или друга стесни / остри / труднодостъпни места (с помощта на горната си част).

Вие очевидно може да си купи един от тези, клепало / остри гладачи *, ако предпочитате, но ако обичате да създавате свои собствени належащи инструменти като аз, последвайте ме и аз ще ви кажа как съпруг прави моя. Не можех да повярвам на очите си, когато го видях за първи път (имам предвид клепалото, не съпруг;)). Спасих огромна много пари, тъй като дърво борда беше подарък от приятел дърводелец и пъзела * е подарък на Дядо Коледа, за да съпругче?

* В тази публикация има партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху една от връзките на продукта, отбелязани с *,

Ще получите малък процент от договора за покупка без допълнителни разходи за вас, че ми помогна да се създаде по-свободно съдържание за вас!

Ако искате да знаете всичко за други мои любими натискане инструменти (и как да ги използвате), отиди на Деби в Така Зашийте Лесно и да прочетете за тях (проверете там ми ръчно изработени натиснете стик твърде).

Обратно към бизнеса: може да се чудите какво е клепало / точка притискащо а.

По същество това е два инструмента в едно: правоъгълната основа е клепалото, а странно-образна горната част е това, което ние определяме една точка за притискане.

Днес аз ще споделя с вас моите шаблони I, предназначени и използвани за получаване на инструкции съпруг да го създаде, а по-късно тази седмица, аз ще ти дам по-подробни инструкции за видове дървесина, които инструменти за използване и може би някои предложения, които да я използват по най-добрия ,

Ако искате да бъдете сигурни, за да получите следващите публикации, моля се абонирате сега за моя бюлетин и да го получите на вашия имейл!

Как да използвате клепало / точка притискащо PDF шаблона

Шаблонът Споделям с вас е направено, за да се използва по три начина:

да го отпечатате като шаблон, който се определя по ваше парче дърво борда; го проследи с някои индиго и ще имате водач да следват с пъзели

да го отпечатате с метрични мерни единици (и прехвърли метрични мерни единици, за да си дърво борда на начина, по който предпочитате)

да го отпечатате с имперски измервания (и прехвърли имперски измервания, за да си дърво борда на начина, по който предпочитате)

Това е печат оформление (кликнете върху него веднъж, за да го отворите в друга страница, а след това кликнете отново върху нея цял екран видите). Това не е 1: 1, но това ще бъде след като бъде напечатан от редовния PDF файла.

Както обикновено, този модел включва страхотно функция на печат само това, което е необходимо: да започнем с изтеглянето на модела (не го отворите в браузъра или в предварителен преглед – тя няма да работи)

Бъдете сигурни, че използвате най-актуалната версия на Adobe Reader!

Сега отворете файла си с Adobe Reader и кликнете върху иконата отляво, показващи два листа хартия един в стек: ти ще се отвори “Слоеве” колоната, показваща 5 реда (като на снимката по-долу). Оставете “окото” на площада в близост до последните две.

Решете какво искате да отпечатате и да оставите “очите” като на снимките:

Шаблони само (без никакви измервания)

2. Метрични мерни единици:

3. Imperial измервания:

Толкова е лесно!

Пробиване на отвори диаграма

Както можете да видите, в техническата рисунка с измервания, може да има подробно показва как да се направи сондажи в частта с клепало.

По принцип, вие ще трябва да се направи отвор клирънс с 1/4 “сондиране инструмент, а след това се обостря долната част на същата дупка с 1/2” сондиране инструмент, за да се скрие напълно главата на винта вътре клепалото. По-подробни инструкции идват в следващия “как да направите своя собствена клепало / точка преса (част II)” урок.

Нека да се съберат материали!

За да се подготвят за втората част на този урок, отпечатате безплатно модел и да започнете

1 “дълбочина твърда борда, 70 cm (27 1/2”) дълъг, 10 см (4 “) широк

4 плоски винтове за дърво главата (мината са 5 mm, мисля, че те трябва да са 3/16 “, ако това е мярка, можете да намерите в магазините в САЩ)

А отвертка ви, съответстващи на винт размер

Дървообработващи инструменти като пъзел * или лентови * (ако сте толкова щастлив да има такъв)

Шкурка в различни зърна

Това е всичко за днес, отидете на четенето тук, за да знам от вас някои интересни съвети, трикове и инструменти на търговията, която ще ви помогне при създаването на клепало / точка преса у дома, плюс един куп предложения за по-добро да го използва, след като сте го !

До Next Time <3 120+ последната минута подаръци за Свети Валентин, за да шиете Шиене деним: съвети и украси на уроци Fabric печат дизайн и обичай отпечатан качулка Как да се зашие дизайнер момиче рокля - Summer Fun Series

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *