Uncategorized

Street Style: Fashion Coterie септември 2011

вчера присъствах на първото си голямо търговско изложение от името на ядене, сън, деним: мода coterie! Тя се държи в църковния център на западната част на града, а чист размер на мястото беше достатъчен, за да ме накара да се свися в глезените си Zip J. Никога по-малко, Нандо и аз претърпяхме редиците и редове (и редове) на кабините като голям като всекидневна, проверка на предложенията за пролет / лято 2012 от любими като Paige Premium, доктрина и текстил Елизабет и Джеймс. Между стелажите на неонови къси панталони и Die-Died дърводелски деним, ние също се озовахме на стилните жени, работещи в Coterie.

Нека да имаме момент за тази макова червена блуза и дълбоки патладжански комбинация комбинация, с хладни, шипове ботуши и раиран пуловер. Никога не бих могъл в един милион гардероби, за да комбинирам всички тези елементи и не мога да преодолея колко велики те гледат заедно.

Кльощавите съкращения сякаш бяха правило на деня, както и чувствителните, но-шик апартаменти и ботуши. Предполагам, че прекарването на цял ден на пода, продавайки линията ви или тичане около поставянето на поръчки за купуване за вашия търговец, ще бъде изтощително и малко грубо на краката ви.

Когато се обърнем към тази жена, за да вземем нейната снимка, тя е била напълно неподходяща. Но видът й беше отчаяние за мен, сред десетките добре облечени хора, които се натъкнахме. Нейното яклено яке, съчетано със средно измиване на валцувани дънки (с хладно мустрене) е само правилната смес от случайни, комфортен блясък, който е точно за дълъг работен ден в модната индустрия. Нямам представа дали е умишлено или не, но всъщност са нейните несъвършени, неравни ролки, добре, перфектни.

[Снимки от nando alvarez]
Spanx.
Джейн Дънс
Ребека Минкоф Чорапич
КОСАБЕЛА БРАЗИ
Повърхност за въздушни обувки

Може да се насладите на четенето:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *