Uncategorized

Зима Стил: модните тенденции 2016-2017

Hot подправено напитки, удобни пуловери и свеж мразовит mornings- този зимен сезон е всичко за излизане в луксозни текстури, ярки цветове и почитан силуети. Не търсете повече за вашата зимна стилово ръководство за 2016/2017. Ние сме ви приготвили за всички основни тенденции в тази хладно сезон.

Зима 2016/2017 Тенденции

Исторически погледнато, мода е предоставил на възможност на жените да изразят своята лична естетика. В днешния свят на безкрайни възможности за избор, това е по-подходящо от всякога. Тази година зимата стил обхваща експериментира с различни персони, класически женски фигури и архетипи. Дали си фланела е като завръщане към по-прост път, или предпочитате да салон в най-добрите си кожи, мода този сезон със сигурност ще вдъхнови нови нагласи и перспективи.

Извънгабаритни шлифери – Вземи погълнати в един голям, уютен изкоп за вашата ежедневна зелена улица на външен вид. Запалка неутралните като тъмносиво, бежово, сметана и пирен сиво са особено популярни.

Cord – Сцената е настроен с якета от пъпна връв, жилетки и поли в тъмно син, камила, горчица, бордо и кафе кафяво. панталони черни кабели са идеалният тръгване от стандартните си тесни дънки.

Рамо Изрязвания – Ние обичаме тенденция е определено за неговата неочаквана и игриво чувственост. Този зимен сезон, опитайте различни пуловери и рокли с рамото и ръката врязвания, включително кожа и бутон за подробности.

Velvet – Velvet добавя елегантност към всяка дреха. Особено обичам кадифе в тъмносин.

Военни Chic – модерен привкус на маслинено зелено и тъмно син якета включва забавни детайли като високи яки, структурирани раменете, кръпки, ципове и метални копчета.

80-Fashion – Този стил е всичко за силата на звука, смели модели, ярки цветове и радио-и телевизионни рамото къдри. Канала ви Хилъри от Fresh Prince със заострени обичка помпи и саката с преувеличени яки и ревери.

Момичешко Shapes – плисета, волани, дантела и прозрачна наслагвания изобилстват. Тази тенденция изглежда феноменално в дълга плисирана пола коприна или отвесни актуализирана версия на яка риза с копчета.

Апликации и бродерии – Дебелите текстил на студения сезон са само нещо, което да носи по-тежки детайли като апликации и бродерии, в романтични въртеливи флорални мотиви, пайети и металици.

Зима Стил: трябва да имате Winter Fashion Accessories

По време на мрачните дни на зимата, може да се изкуши да се хвърлят върху каквото и ще можете да получите чрез дъждовен ден. Издокарайте външния ви вид, като добавите тези топли и практични аксесоари. Изберете ярки, цветни стилове, за да добавите поп на цвят и надграждане поглед светкавица.

Преоразмерените Шал – Голям, мек шал може да се използва и като шал или пончо и луксозен кашмир смес може да бъде облечен нагоре или надолу.

Над коляното ботуши – определено е един от най-горещите тенденции в стрийт мода в момента, а именно за тяхната гъвкавост. Опитайте един чифт в шисти сива или дълбоко теракота над тесни дънки или клин.

Украсени Вратовръзки коса – Вероятно вече е зарязала преди вашите scrunchie възрасти. Блестящият връзки за коса на днешния функция кадифе, флорални, кристали, пера и пайети.

Кожа – аксесоари като индустриален стил колани, маншети и вратовръзки дават shoutout на мъжки облекла тенденция и предлагат класически край на всеки ден или нощ мода.

Глезена Обувки на висок ток – глезена обувки с ресни, шпилки, вериги и други метални детайли са ефектен и нисък ключ готино.

Високи до коленете чорапи – направете чорапи намери нови студено време най-добрият приятел. Над клин, чорапогащник, джинси или боси крака, тези плетени чорапи са чаровни и женствени.

Beanies – бобен вече не са запазени за лежерната и пънк стилове. Тези големи плетени шапки са навсякъде, в най-различни нюанси и стилове, за да допълнят всяко облекло и да поддържат косата си с контролиран климат.

Зимния гардероб Идеи

На особено студените сутрини, тя може да бъде супер трудно да се измъкна от леглото. Борба случай на blahs чрез третиране на вашата прекрасна същност. Това може да бъде под формата на круша шоколад закуска кифла с мед масло … Или особено сладък екипировка а. Изглежда добре може да има огромна полза за вашето настроение, и ще ви даде завладяващия блясък на доверие. Ето някои от нашите любими стилове, за да изглеждат и да се чувстват брилянтен.

Плисирана пола – плисирана пола, дълга или къса, двойки и с пуловер или жилетка, и може да се нагоре или надолу с маратонки или лачени прашка гръб.

Класически суитчър – Слава на удобни памук crewneck за своя момент на гъвкавост в света на модата. Много нови стилове включват дантела и кожени детайли. Носете го с тесни дънки и над коляното ботуши.

Пуловер и къса пола – преоразмерените плета пуловер изглежда игриви и удобни върху деним, кожа или къса пола от пъпната връв. Добавете цветни чорапогащи и с високи токчета, ботуши за дата нощ или напитки с момичетата.

Нощ навън -Един лесен и небрежен вид за вечеря и напитки е монтирана мини рокля с чорапогащи, мото яке и голям шал или шал. Добавете чифт ботуши от глезена.

Актеус – благодарение на добротата можем да се измъкнем с атлетично облекло извън фитнеса. Поплавък от йога клас до брънч в пурпурни гамаши, слаб черен боб, чорапи, космати ботуши и мек сив пуловер с изрязване на рамото.

Ваканционен коктейл – прост кадифе минидря в Бургундско или полунощно синьо е очарователно и перфектно с шарени чорапогащи. Сдвоите го с украсен костюм.

Така че, тази зима, докато уплашвате блещукащи светлини около синя смърч и се чудите как да останете топло на вашата разходка до работа или нощ на баража, пазете нашите идеи. Честно казано, ние се чувстваме като всичко, което отива и това не е време да го играе безопасно. Коя е любимата ви тенденция този сезон и как го правите вашите?

Препоръчана снимка: Julia Toivola стъпва в кожени мото панталони, обувки за изявление Vinyl и голям, мек сив плънце. Този вид е топъл и гъвкав, покрит с снежна бяла шапка.

Палто: лабораторът, панталони: Tommy Hilfiger X Gigi, шапка: кубчета, слънчеви очила: Céline, риза: Lindez, ръкавици: Зара, Обувки: H & M

Katarzyna Tusk създаде стилен и изискан зимен стил тук, като държи цветовете неутрални и фини. Ние обичаме комбинацията от шанматичен шал с козина от изкуствена кожа; Това прави перфектния зимен вид.
Шал: акне, панталони: манго, палто: MLE Колекция, обувки: Зара.

Leonie Sophie е готова за зимата във всеки смисъл в това великолепно облекло, сдвояване на крем Faux овча кожа с кльощави черни дънки и шапка Bobble за това автентично празнично докосване. Ние обичаме контрастния шик от този стил!
Колче: Андрю Марк, дънки: Mavi, пуловер: H & M, Обувки: Shcutz.

Lydia Lise Millen е абсолютно същността на зимния шик в това великолепно бяло облекло, състоящо се от козина от изкуствена кожа и шал. Носете палто като това с кожени гамаши и ботуши, за да добавите дървена страна към външния вид!
Колче / плета: Abercrombie, чанта: Givenchy, обувки: Gianvito Rossi, шал: Burberry

Paulien Riemis е сладък и ежедневен в този стилен зимен вид, състоящ се от валцувани дънки, двойно гърди флот, и чифт ботуши за кожени ботуши. Tee: H & M, Cardigan / Boots: Зара, палто: речен остров, чанта: Pinko.

Ние обичаме зимната естетика на Ема Хил, която просто крещи “класическа елегантност”! Двойка пуловер рокля с кожени гамаши, ботуши и извънгабаритен шал, който да даде този поглед!
Рокля: Искате да го знаете.

Друг прост зимен стил се демонстрира от Петра тук, който я е поставил назад към основите, в бежов пуловер, черни дънки и тъмно покритие, за да контрастира бели чорапи и маратонки. Ние обичаме контрастните цветове на този стил.
Пуловер: H & M, палто: Всички светии, маратонки: Adidas.

Хелена Глейзър го убива в този сладък зимен стил, състоящ се от кастидни дънки, извънгабаритни камилски палто, и шипове за боклук за това перфектно остър усещане!
Палто: Маккес, Боди: Само сърца, Деним: Левис, Колан: Свети Лоран, обувки: Лубутин.

Zoé Alalouch има епитомизиран “небрежната изтънченост” тук, разклащайки чифт дънки и гадже стил Макси палто. Препоръчваме ви да носите този вид с огромен шанден шал като Zoe за това зимно усещане! GILET: American Vintage, отгоре: H & M, шал: американска реколта, дънки: Рейчъл Манго, Обувки: Jonak.

Саша Саймън го държи случайно в това великолепно просто зимно облекло, състоящо се от кльощави дънки, класически камилско палто и чифт ботуши от коляното в кадифено стил! Сдвоя този поглед с кожена чанта, за да открадне зимната естетика на Саша.
Марки, които не са посочени.

Не можете да се объркате с фалшиво! Факт, доказан от Jean Wang в този очарователен зимен стил, състоящ се от палто на туид, носено с ботуши и чорапогащи за сладък сезонен вид.
Колче: Chicwish, шапка: J екипаж, ботуши: Чарлз Давид.

Jenny Tsang го запазва лъскав, случайни и автентични в този интелигентен зимен стил, състоящ се от мама дънки, сив пуловер и стил на томбойски стил. Ние обичаме очарователно момчешки характер на този вид!
Колче: пети етикет, отгоре: банана, дънки: Redone.

Ерика Хоида скали класическа зимна цветова схема тук, в прекрасна богата палма и черни кожени клинове. Това е стил, който е идеален за ежедневно зимно износване, както не само то топло, но и изхвърля блясък!
Jacke / Camisolet: Sezane, Vest: Style Stalker, Pants: Helumt Lang, Обувки: еднолично общество.

Мария Vizuete носи една от най-горещите нови тенденции тази зима; на изкуствени кожи жилетка! Това черно парче добавя цялото ново измерение на блясъка на ежедневния стил на Мария и го обичаме!
Вест / Дънки: Topshop, Top: Banana Republic, Ботуши: Сам Еделман, чанта: Louis Vuitton.Sofya Benzakour го поддържа случайни и лъскав в преобладаващо монохромен облекло, състояща се от чифт черни дънки, а пуловер и сиво сако. Носете този вид с кожени ботуши за улавяне на улица шик стил Sofya е!
Вест: Рейко, панталони: River Island, чанта: Монки.

Адриана Gastélum е зимна визия на тъмно, изискан костюм, състоящ се от парагади присви топ, черен фуста, и чифт секси ботуши над коляното велур. Носете този вид с чифт нюанси да открадне този стил!
Рокля: Topshop, Ботуши: китайски пране, чанта: Saint Laurent.

Нищо не крещи зимата шик повече от изкуствени кожи палто! Емили Tømmerberg изглежда един сън, в този прекрасен камила парче, носен с буци черни сплетените ботуши и чорапогащи за нервен поемане на класически облик!
Марки, които не са посочени.

Zoé Alalouch изглежда звездна в тази прекрасна зимна стил, състояща се от черни дънки, светлосиня риза и извънгабаритни шал за този класически коледни усещане. Носете този вид с кожени ботуши да открадне стил на Зоя.
Вест: Vila, Top: Лола Mademoiselle D, дънки: Пейдж, Ботуши: Windsor Смит.

Джес Ан Кърби е най-добрият образ на зимата блясък в този костюм, състоящ се от сиви мергелни гамаши и съвпадение на върха, кожена чанта кръст тяло и разкошен палто с изкуствени кожи яка за тази топлина ви пожелавам.
Марки, които не са посочени.

Федерика L. ни зашеметява в тази напълно завладяващ изкуствени кожи палто, носени със сладки плетени топ и кожени гамаши за опростен, но бляскав зимата стил. Ние обичаме поразително характер на това палто; абсолютно задължително да имате този сезон.
Екипировка: Chicwish.

Вероника Załazińska е люлка тази смелост зимата стил, в поразително изкуствени кожи палто и чифт кожени панталони, които изглеждат напълно хардкор! Носете поглед като този с бяла риза и кожени ботуши да крадат страхотно зимата стил Вероника е.
Герб / Риза: NA-KD, панталони: Zara, Ботуши: Страдивариус.

Катаржина Туск е люлка класически стил зимата тук, в дебел сив палто и разкошен буци плета шал да съвпадат. Носете поглед като този с тесни дънки или клин и бедрото високи ботуши, за да се получи, че секси край!
Клинове / Ботуши: Mango, Мрежи: Zara, Герб: Answear.com.

Felicia Akerstrom го държи доста небрежен в тази уютна зима стил, състояща се от пуловер бяло поло, дънки и сладко черно палто. Носете поглед като този, когато искате да се чувстват удобно, елегантен и топлят!
Козина: Lioness, деним: Asos, Ботуши: Plt.

Kenza Zouiten го поддържа умен случайни в този разкошен стил монохромен, състоящ се от шарени чай, кожа от млада овца велур яке, и чифт прости клин. Носете този поглед с кръст чувал да открадне стил Kenza му.
Jacket: Акне Studios, чорапогащи: Ginatricot, пуловер: да се освободи място, чанта: Chanel, Ботуши: Анин Бинг.

А дантела долна, отвесни черни чорапогащи и слоеве на бижута правят този вид хладно и чувствен. Черни ботуши над коляното и шуба са от съществено значение парчета отчет за включване във всеки зимен гардероб. Via Федерика L.
Пуловери, Пола & Jacket: Chicwish, риза: Stradivarius, Ботуши: H & M, Колиета: Лили Creations, Мария Паскуал, Халки: Лили Creations, бъдете Maad, Томас Сабо, Watch: Klarf

Този вечен стил подчертава, изчистени линии и чисти цветове, което прави Лидия поглед полирани и класика.
Марки: неопределен

Анин Bing избира буци сол-и-пипер пъстри плетени шал и малко червено чанта за поп на цвят. Черно тесни дънки с износени чрез коленете са в движение, за да Стрийт панталони на момента.
Шал, дънки, ботуши: Анин Бинг, чанта Шанел:

В заглушени бежово и тъмносиво нюанси, Джеси Афшин изглежда ценно в провиснал пуловер над клин, подчертано от слънчевите червени и кремави нюанси на жълто си над големи шал.
Риза: Dreamers от Представяне, S

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *