Uncategorized

Джеймс Бенет – Фина илюстрация

Джеймс Бенет е добре известен художник на илюстратор от Пенсилвания. Работата му се превърна в съществена част от културата на илюстрация на САЩ, след като получи признание от Обществото на илюстраторите. Оттогава неговото изкуство е забележително вдъхновение за списания и вестници като: The New York Times, Sports Illustrated, Week от компанията, читатели Digest, L.A Times и многобройни повече.
Илюстрациите на Джеймс Бенет включват: портрети, редакции и скици. Винаги използвайки нотка на хумор в своите илюстрации, Джеймс Бенет успява да впечатли десетки граждани на САЩ. Той също е известен в чужбина, особено с любовта си към портретите и невероятните редакции.
Днес избрах нов проект от неговото портфолио, наречен „Animal Fun“. Проектът се състои от няколко илюстрации, при които животните се забавляват добре. Винаги е невероятно да илюстрирате животните, но как Джеймс го прави, се нарича фина илюстрация. Животните изглеждат оживени, енергични и със сигурност бих искал да се мотая с тях.
Нека да разгледаме част от портфолиото му. Чувствайте се напълно свободни да следвате профила на Behance на Джеймс Бенет, за да видите всичките му колекции.
Джеймс Бенет-Анимал забавен проект

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *