Uncategorized

Повдигнете играта си с тениски с подплатен тройник

Какви са вашите мисли за подплатени тениски? Притежавате ли чифт? Това ли е нещо, което бихте облечели? През последните месеци, подплатената мускулна маса Tee в крайна сметка беше този култов предпочитан тениска. Всичко започна с този връх на масата на Frankie Muscle. Най -вероятно сте наблюдавали тази тениска около социалната мрежа в бяло преди много повече магазини, както и марките започнаха да правят различни цветове. По телефона го наричам повишен тройник, тъй като точно като важния ви бял тройник, подплатеният мускулен масов тройник има метод за модернизиране на основно облекло. Така че, ако се стремите да вдигнете играта си с тениски с подплатен тройник, ще ви предложа да опитате подплатения от мускулна маса отгоре.
Всеки има нужда от бяла тениска в гардероба си. Това е важно парче, както и тази подплатена с мускулна маса Tee ще бъде модернизираната версия на вашия бял тройник. Това е смяна на играта! Може да вдигне вашата игра на тениски. Бялата, както и черната версия изглежда са много по -изявените цветове. След като имах бяла двойка, не мога да получа достатъчно от това основно важно парче. За всеки индивид, който харесва основните основи със структура, както и с уникалност, си струва да има носещи тениски. Не само този тийнейджър ми поражава, но ми осигурява много повече структура. Използвал съм го толкова много различни методи, включително с тези къси панталони с хартиени торбички, дънкови дънкови шорти, както и сега с тази пола на Алис Маккол, използвана по -рано тук. Сега, когато съм паднал като с подплатения тройник, гледам този черен цвят. Сега има толкова много цветове; Така че защо не вдигнете играта си с тениски с подплатен тройник.
Какво нося:
Облекло: Пола на Алис Маккол тук/Тук // Франки магазин Tee, подобно тук/тук // Amina Mudi Shoes // Чанта // Липса на цветна шапка, подобно тук/тук

< >

Подплатени с рамо тениски, за да опитате

< >

Може да се насладите и на вас:

Много желаната рокля през лятото за носене …

Забавни пролетни рокли, които да получите сега

Как да изглеждам елегантно за пролет …

Най -добрите зимни палта, които трябва да получите сега

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *