Uncategorized

Как да носите фланелни ризи и за двата пола: 4 неща за запомняне

как да носите фланелни ризи и за двата пола: 4 неща за запомняне
14/09/2020, публикувано от Alanic Global
Ако търсите едно име, което е достигнало олицетворението на успеха в случайния гардероб, тогава да, познахте правилно, фланелни ризи. Всъщност не можете наистина да победите фланелна риза. Без значение с какво го хвърляте, непоколебим чифт панталони или невероятна двойка дънки, тя работи добре с всички. Тъй като знаем, че фланелните ризи са изключително универсални, ние също сме наясно с факта, че те работят добре както за мъжете, така и за жените. Така че без много обожание, нека да четем и да открием малко повече за това как да ги обличаме и за двата пола.

За алфа мъжете
Тъй като всички ние вече сме наясно как да се обличаме небрежно, използвайки фланелна риза, нека се съсредоточим върху това как да се обличаме умно. Първото нещо, което трябва да запомните, когато става въпрос за носенето на фланелна риза в умен ансамбъл, е да избягвате силни цветове. Те ви карат само да изглеждате показвани и бурни. Така че фината цветна фланелна риза, която можете да получите от производители на мъжки фланелни ризи, обединени с тъмен чифт добре подредени дънки и структуриран блейзър, е всичко, от което се нуждаете. Двойка мокасини ще ви помогнат да намерите равновесието между Nifty и Grunge. Часовникът за китката ще бъде оптималният избор за аксесоари.

За жестоките жени
Реномираните производители са построили женски фланелни ризи на едро, които имат за цел да изглеждат елегантно умни. За разлика от мъжете, ние ще се концентрираме върху много спонтанната страна на фланела за женската литургия. Изберете един в жизнен нюанс и го носете върху лятна рокля с бяла тениска. Двойка маратонки и ретро нюанси ще балансират старите и новите перфектно. За женствено докосване и за да изравните грънджния вид на фланелните ризи, можете да сложите нахален шията за аксесоари. Прост, трезвен, но толкова зашеметяващо ефективен.

Малко точки за запомняне
Фланелните ризи са изключително готини, така че го покажете с гордост. По този начин лятото е подходящият момент за носене на фланела.
Фланелите са стилни за някои от цветовете са стилни. Червено, черно, кафяво, синьо, зелено, жълто и сиво са едни от най -търсените цветове. Вземете един за себе си.
Експериментирайте, без да се грижите много за външния вид. Ако искате да отидете на Lumberjack, така бъдете. Ако искате да го завържете около кръста, вашият избор отново. Вашата риза, външния ви вид, REST действат като добър самарянин.
Мокалерите и треньорите, балерините и помпите са най -добрите обувки за избор за фланелен свързване. Те помагат да се подчертае карираният фланел с много гордост.

Alanic Global · Как да носите фланелни ризи и за двата пола: 4 неща за запомняне

В тази бележка използвайте пълноценни фланелни ризи това лято за уникално изявление за личен стил. Фланелни ризи на едро се предлагат с най -добрите от производителите и могат да бъдат закупени на едро от търговците на дребно.

Етикети:
Фланелни ризи на едро
Мъжки фланелни ризи на едро
Женски фланелни ризи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *