Clothing Accessories

Марка миеща мечка – марката за оценка на тениски

Марката Raccoon има уникален стил, включващ един луд герой, който определя мисленето, както и идеята за техните тениски: пакостта на миеща мечка. Извикана поразия навсякъде, сега се прославя от тази изключително страхотна марка, която има солидна колекция от резервоари, тениски, суитчъри, както и качулки и, да, бях сред късметлиите, за да получа някои проби, както и да се опитам ги излизат.
Стиловете са толкова гладки, че почти не можете да усетите отпечатъка, както и тениските са много меки. Цялото американско облекло. Изработени от 100% памук, те са изключително удобни, както и седят просто най -добре на тялото.
Нощта е вашата скачане на вашата Spool, нощта е вашата Midnight Mischiefith с пакета имам и допълнителни екстри – щифтове с очарователното лице на миеща мечка, стикери, както и огромен 50% код за отстъпка за следващата ми покупка. Наистина не очаквах всичко това, както и това, което направи тази марка, останала при мен – продължавам да се връщам към техния сайт, както и на страницата им във Facebook, за да видя какво е новото. Нямам нищо против да проверя красивите жени, които спортуват тези фини облекла, това е вярно. Харесва ми обаче интереса към клиента! В момента имам тези стикери – моята книга за аранжиране, офисът ми, на моя лаптоп. Както и аз предоставих и пинове на моите добри приятели, така че всички ме попитаха за марката, както и разбирате, че това е най -добрата промоция, която може да получи марка – когато вашите клиенти дават глас на вашата компания.
Raccoon Brand Premium Clothingraccoon Марка Premium Clothingi харесаха изчерпателните щампи, които ме накараха да повярвам, че някои от T тениските са отпечатани на екрана-като нощта е вашите дизайни, докато други със сигурност са били DTG-като Heist, както и Midnight Midchief. Не бях сигурен в размерите, но не бива да се притеснявате, тъй като те нямат никакъв вид несъответствия с това, с което обикновено сте свикнали. Измих резервоарите няколко пъти сега, както и мога да ви кажа, че няма модификация в цвета на печат или цвета на резервоара, оранжевият е точно като преди – не се свиваше, както и остана също толкова мек. Едно нещо, което наистина ми хареса-много удобни дрехи, както и това по същество е основният ми фокус точно тук, тъй като говорим за облечени дрехи.
Със сигурност ви препоръчвам да ги проверите, да се свържете с тях, ако искате конкретна информация – те имат изключителна поддръжка на клиента – както и не забравяйте да ги маркирате във вашите снимки. Вярвам, че си струва да разпространявате думата за професионални, висококачествени марки като марката Raccoon.
Facebook, Twitter, Instagram за марка миеща мечка

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *