Clothing Accessories

Ето точно как да носите цветния оранжев

оранжево е новото черно? По -често виждам много стилове на оранжеви цветни тонове. Orange може да не е най -простият цвят за носене за много хора, тъй като е смел, ярък, както и надмощно. От друга страна, цветът е богат, както и върви добре с толкова много различни тонове на кожата, което го прави един от предпочитаните от мен цветове за носене. Orange се предлага добре с толкова много различни цветове, както и работи за различни сезони. Богатството, както и гъвкавостта на цвета, ме харесват още повече.
Колко гъвкав е оранжевият цвят? Точно като черното, можете да носите цветовия оранжев с толкова много различни цветови комбинации. Съвсем първо открийте оранжевия нюанс, който работи с тона на кожата ви. Различните нюанси на цвета улесняват, както и забавното за смесване, както и съвпадение.
След като откриете сянката, която работи за вас, тогава можете да се забавлявате, както и да го съпоставите по много начини. Има толкова много различни методи за оформяне на цветовия оранжев, както и за различни поводи. Проверете моето видео в YouTube за повече методи за стил оранжево. Тук тук има 5 метода за интегриране на цветовия оранжев:
Как да носите цвета Orangemonochromatic: Можете да носите оранжев вид от главата до петите, както се вижда в днешния вид, както и тук. Когато нося оранжево главата до петите, често обичам да го разбивам с неутрални обувки, както и аксесоари.
Orange With Pink: В новото си видео в YouTube тук споделих различни методи за оранжево с розово, както и други цветове. В идващите ми публикации ще споделя повече от снимките от видеото в блога.
Оранжево с неутрални цветове: Ако искате да носите цветния оранжев, но не искате той да е надмощен, можете да добавите неутрални парчета, както и аксесоари. Например: Можете да сдвоявате оранжеви дъна с бежови, бели или екрю върхове, както и обувки. Точно тук е точно как го оформях с бяло.
Оранжево с кобалтово синьо: сдвояването на оранжево с кобалтово синьо има метод за подчертаване на двата цвята, като все още прави и двете отличителни. Когато сдвоявате както оранжевите, така и на кобалтовите сини цветове, добавете неутрални парчета, за да завържете двата цвята заедно.
Оранжево с черно: За по -фин подход с оранжево можете да го сдвоите с черно. Вижте как точно го оформям тук.

Какъв е този цвят, който сте искали да сдвоите с оранжевите си парчета? За мен жизненият нюанс на оранжевото е един от предпочитаните от мен цветове, сдвоени със силна розова/фузия. В днешния пост използвам този връх на Wayf, както и MIDI пола, сдвоена с неутрални мулета.
Пазарувайте външния ми вид

< >

Може да се насладите и на вас:

Най -заветната рокля през лятото, която да носите …

Преходни скоби, които изисквате сега

Перфектната рокля за носене сега до …

Как да носите деним това лято

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *