Clothing Accessories

Момичета Идеи за костюми за Хелоуин за късни нощни партита – оздравявайте!

Когато ние момичетата стигаме да сме палави, няма да ни спре. И този път обаче, когато Хелоуин чука на вратите, можем да накараме дивата страна да излезе и мъжете да се присмиват над нашите шикозни стилове. Ако искате да получите нечестиви и диви с ярка бележка тази Хелоуин, ние ви представяме на някои момичета Хелоуин костюми, което би гарантирало, че живите въртят глава и падат за палавата ви страна. Готови ли сте да се возите на лентата на вещица, нали? Ето невероятни вдъхновения за костюмите за Хелоуин на Wicked Girls, ние открихме, че можете да парадирате и носите! И познайте какво, няма да се повдигнат вежди. Погледни!
10 невероятни момичета Хелоуин костюми, които да носите тази година
Източник: Exploretalent.com1. Скелетният костюм
С най -добрия скелетен грим за Хелоуин може да сте най -страшното нещо около този Хелоуин. Открихме тези невероятни костюми за Хелоуин за момичета наоколо, където цената е достъпна, за да прояви същото. Стегнат без ръкави и чифт гамаши са всичко, от което се нуждаете. Вземете бяла боя и приятел, който може да нарисува скелетната система върху роклята.

[SC: MediaD]
Източник: themetrobeauty.com2. Баба с Tweety
Ако „размразите котка за замазка“, тогава ще си спомняте баба от добре познатия сериал за карикатура. Разгледайте как да направите зряла грима на кожата, вземете синя синя пола и бяла тениска и бяла перука. Необходимите реквизити биха били пълнена котка и клетка за птици с жълта любовна птица в нея.
Източник: Minimalisti.com3. 101 далматински вид
Спомняте ли си филма 101 далматианци? Още през 90 -те този филм беше хит и вече можете да бъдете злата дама на филма в пола с проверка на молив и отгоре в същите нюанси. Ако имате истинско Dalmatian Puppy за компания, нищо подобно на това, което да подобри костюмите на партията на Хелоуин в тази бележка. Можете също така да носите пълнено далматианско кученце и не забравяйте да носите тази черно -бяла перука.

[Също така прочетете: Индийски племенна костюма за Хелоуин]
Източник: Minimalisti.com4. Не мога да докосна това
Бъдете нахалната дива на партито на Хелоуин, където всички могат да ви видят, но не могат да ви докоснат. За да направите същото, обличането като цъфтящ кактус би било чудесна идея. Това, от което се нуждаете, е солидна кокетна дълга зелена рокля и голямо розово цвете с няколко дървени клипа за дрехи.

5. Ободете ги
Не буквално, но можете да го направите като отровен бръшлян. Къса зелена малка пола със зелена тръба за цици е всичко, от което ще се нуждаете, заедно с червена косата с дълги коси, всички оформени и реквизити като Ivy листа в куп около вас, със зелен дишен грим за очи.

Източник: Minimalisti.com6. Да, можем да го направим
Всички приветстват жените да захранват с тази фантастична идея за дрехи за купони за Хелоуин. Придвижва вкъщи послание, че ние жените сме достатъчно мощни, за да поемем света по собствени начини! За да получите костюма на Rosie the Riveter, човек трябва да има хрупкава сива тениска и проверена фланелна пола, заедно с шал на полка с пунктирана глава, за да изглежда, че грапавата жена изглежда.
Източник: Costume-works.com7. Бъдете Мери Попинз
Всички сме израснали до харесванията на Мери Попинз и всеки човек, който е бил, някога е бил нейният последовател. Накарайте мъжете да паднат за вас този път на партитата с костюма на Мери Попин. Бяла тениска и черна пола, черни чорапи и обувки за краката с шапка на главата, биха направили външния вид да бъде завършен.

Източник: TrendInindia.comdo ни уведомете какъв би бил вашият костюм за Хелоуин и ако имате много повече идеи за сладки костюми за Хелоуин за момичета, тоалети за Хелоуин за момичета, рокли за Хелоуин за момичета и грим за Хелоуин, за да споделите и с нас!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *