Uncategorized

Празнувайте 5 ноември-тениските на Teefury’s Guy Fawkes

Teefury’s Guy Fawkes тениска само за 11 $
Не забравяйте, че имайте предвид, че 5 ноември е цитатът, който днес се римува в нашите глави. Това стихотворение първоначално е продуцирано през 1605 г. във Фантастична Великобритания под името Guy Fawkes Night. Вземайки името от човека, който пожела да съсипе дома на лордовете (сега парламент), досега се празнува Гай Фоукс нощта. Тъй като филмът V за Vendetta беше излъчен, този конкретен ден в крайна сметка беше повече и по -изявен. 5 ноември отбелязва истината, че правителствата трябва да се страхуват от своите хора, а не от другия метод наоколо.
Днес празнуваме повече от 10 години, откакто видяхме Vendetta в действие с Натали Портман, както и Хюго тъкане като основни герои във филма. Като знак на нашата признателност, предлагам да разгледате този забележителен стил на тениски, предлаган от Teefury. Това ограничено издание евтини тениски ще ви накара да искате да скочите във филма, както и да бъдете част от действието. Освен това можете да направите това, като платите само 11 $. По -долу можете да видите онлайн надпис, имате 19 часа, за да получите невероятен стил на тениски, който ще ви помогне завинаги да помните този ден на паметта.

Стилът на тениските на Guy Fawkes е прост с директна препоръка към филма V за Vendetta, следователно към харесвания характер на Anonymous. Показвайки сделката си на черен фон с червени форми, стилът е идеален за тези, които искат да запазят сувенир на тий от този специален ден.

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *