Clothing Accessories

Дневни съвети: още зимен слой трикове

Тъй като се вкарвам в дълбините на моя гардероб всяка сутрин, мисля, че едно нещо, което продължавам да се връщам в по-студените месеци, е как да запазим нещата интересни. Това наистина е по-лесно, отколкото да се прави, и да бъдем сигурни, понякога просто нямате енергията да се получи експериментална. Обаче, в онези дни, когато сте имали време да направите кафе преди да си тръгнете, десната песен идва на радиото, за да ви разочарова и да почувствате серкетния разговор, вземете сигнали от някои от любимите стил на ESD, за да дадете на зимния си деним Виж малко пизец.

Носете цветни чорапогащи под дънките на приятеля си. Това е топло и причудливо. Позициите на цвета с дават вашето облекло, което малко нещо допълнително, и краката ви няма да замръзне от вятъра, идващ през тревожните и дупките. Обичам как Blair of Atlantic-Pacific също носи обувка в стил Мери Джейн, за да покаже лилавите си чорапогащи.

Добавете скрита топлина под дънките на широките си крака. Алиша от гепард е новият черен е един от любимите ми вдъхновения в стил деним. Тя носи толкова много различни съкращения на дънки и винаги ги кара да изглеждат свежи и хладни. Също така се опитвам да се отдалеча от носенето на нищо друго освен кльощави дънки през цялата зима. С широки дънки, можете лесно да сложете чорапогащи, дебели чорапи и топли ботуши, които имат малка пета.

Дръжте своето деним яке в ротацията с докосване на кожа. Дори най-посветеният деним-а-Холич трябва да си вземе почивка от дънките си. С шик кожа яка и ярък пуловер, Джеси от стил и пипер е направил своето деним яке идеално за зимно време на хрупкав, сух ден.

Как да запазите от изтощението на килера си през зимните месеци? Студената ли си принуждава да станеш по-творческа? Споделете най-добрите си съвети за наслагване с ESD!

[Снимки чрез Atlantic-Pacific, Cheetah е новият черен и стил и пипер.]

Може да се насладите на четенето:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *