Clothing Accessories

Не толкова тесни дънки: 5 най-добри алтернативи на Skinny + Къде да Магазин

Share

чуруликане

щифт

Reddit

Джоб

Трябва да призная, аз обичам тесни дънки – “. Миналогодишния новини”, дори ако модни боговете са считани skinnies Но дали тесни дънки набиращи популярност или не, има място в гардероба си, а и ваши, за не-толкова-тесни дънки.

Не е толкова кльощава дънки са по-гъвкави, по-прощава, по-зрели и обикновено Dressier от здраво деним пристъп, която доминираше във вид продължение на толкова много години. И, противно на общоприетото схващане, “не толкова кльощава”, не означава, майка Жан, гаджето Жан, приятелка Жан, или име нещо Жан сме приложили към случайни-добре деним.

Тази публикация може да съдържа връзки към партньори. Вижте нашата политика за поверителност.

Ето един поглед към пет Жан стилове, които не са слаб или провиснал. Те са точно по средата и се усъвършенства, за да се носят за работа, пазаруване, излиза, или общуване с приятели.

Най-добрите алтернативи кльощав Жан

1. Не толкова кльощава: реколта прав крак

Тези дънки от Topshop отбележете всички кутии. Те са с висока талия, които разкрасяват фигурата си, леката измиване е супер гъвкав и са идеални за пролетта, и те имат поръбването мода-напред култура само с едно докосване на сбиване. Комбинирайте ги с педикюр, сандали и лек, бутон надолу цветя блуза за крайния в небрежен шик.

Вземете този чифт дънки за $ 75 (знам, ужилвания на цена точка на битови) в дребничка или редовни размери.

2. Не толкова кльощави, 90-те, вдъхновени от дънки

За един модерен обрат на класическата, пет джоба стил, опитайте тези 90-те, вдъхновени от дънки Регенериран Vintage. Те разполагат с прав крак, midrise отпадъци и подгъва на дълга до глезените. Ако сте традиционалист, вие също ще се влюбите в истинския деним усещането от тях – те са от 100% памук. Няма по-ликра или еластан, което означава, че няма участък.

Носете ги с вградена отгоре за пропорция. Вие също може да колан, които разкрасяват талията си.

Те са на разумни цени от $ 51 и на разположение в кръста размери 24 до 38.

3. Не толкова кльощав, разтеглив прав крак

Ако традиционната деним се чувства много корав и надраскан, за панталони с някои компонент на еластан, вискоза, полиестер, ликра или външен вид. Облекло производители използват тези материали, за да добавите даване и мекота на техните дънки.

Този стил от демокрацията се вписва, че законопроект. Те са с пет джоба стил, но се актуализира с разтеглив плат, който се чувства добре, без да е прилепващ като клин. тъмно промиване със стратегическо избледняване пази тези дънки (или им го носи) от твърде сериозно или официално.

Това Жан се моли да носи с най-добрите си ботуши до глезена. Изберете пуловер, доста тениска, или момичешки блуза за горната половина. Да не забравяме и колан да изтегли целия облик заедно.

Проверете Macy е да намерите тези в продажба за $ 51.

4. Не толкова кльощави черни джинси

Търсите нещо по-различно? Опитайте с черен деним Жан с шев, който се появява. Те са това, което трябва – с висока талия и прав крак. подходящи за тях нежни сандали за разлика или да отидете всички в по външния вид с баща маратонки.

Най-добрата част е в момента тези дънки са в продажба за $ 20. Вие четете това право. $ 20. Вземи ги, докато можете да в размери от 2 до 12.

5. Не толкова кльощави сиви дънки

Old Navy ни носи още от 90-те, вдъхновени от стила на тъмно сив измиване. Кракът е прав, без да е старомодна и талията е достатъчно висок, за да работи по прави и тесни форми. Като бонус, тези дънки също имат “отслабване” предни джоба и са предназначени да задържи формата си през целия ден.

Изборът им за $ 40 и да ги обединят с ежедневни си върхове и спортни обувки.

Къде да пазаруват за не-толкова-тесни дънки

Ако тези стилове не са съвсем това, което търсите, с всички възможни средства, продължавайте да пазаруват. Когато знаете къде да търсите, можете да намерите изобилие от деним панталони, които не са тялото прегръща здраво до глезена си. Ето няколко магазина ми харесват за не-толкова-skinnies:

позлата
Rue ла ла
Nordstrom Rack
Off Пето
Old Navy
Asos

И също толкова важно е мястото, където да не пазарувате, за дънки. Направляват ясно на Forever 21, Шарлот Русе, и други подобни бюджетни магазини, които се погрижат за по-младите модата. Тези бързи модни къщи са склонни да се фондови skinnies, независимо дали те са тенденция, или не.

Моля, оставете това поле emptyGet Бюджет Fashionista в пощенската си кутия!
Електронна поща *

Проверете входящата си поща или папката за спам, за да потвърдите абонамента си.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *