Clothing Accessories

Да се ​​приспособи за първи път: какво да очакваме с вашите шивачи на Хонконг

да се монтирате за костюм или риза и посещение на вашите шивачи на Хонконг за първи път може да бъде нервната стелаж, но процесът на прилепване всъщност е доста прост и обикновено отнема по-малко един час.

И така, какво се случва, когато най-накрая отговаряте на вашите шивачи на Хонконг?

Първо, времето и местоположението е всичко. Когато прилягате на клиент за риза на поръчките, някои Hong Kong Switchers изискват клиенти да резервират консултация най-малко 24-48 часа преди назначаването. Това не само дава възможност на шивач да подготви своите материали преди време, но по-важното, позволява на клиента удобството да преговаря за идеално време за тях.

Те могат също така да поискат да носите любимия си костюм или риза в деня на монтажа или да донесете извадка или копие на костюм, който може да сте видели в списание, така че те могат да имат визуална справка за предпочитания от вас стил.

Посещаването на Hong Kong шивач обикновено са планирали места няколко седмици, дори месеци предварително. Въпреки това, за специални искания, шивачите обикновено могат да извършват домашни посещения или да отговарят на клиентите на работното си място.

След закрепване на местоположението на първоначалната среща и монтаж, шивачът ви ще трябва да поеме точни измервания на фигурата на тялото. По-голямата част от времето ви с шивач включва тази процедура, така че по време на това начинание са необходими търпение и сътрудничество. В края на краищата, Bespoking шивачество води до персонализирана услуга в сътрудничество с клиенти, за да се гарантира създаването на перфектно прилепнали костюми и ризи. И предложиха ентусиасти, които се кълнат, че след като отидете по поръчка, никога не се връщайте обратно към багажника.

Добрите шивачи на Хонконг също трябва да бъдат отворени за разнообразни възможности за костюм за вас, в зависимост от вашия начин на живот. Ще трябва да помислите за материала, стила на костюма и други подробности за вашия костюм. Ако не сте сигурни за тях, вашият екип имате дългогодишен опит, за да предложи идеи за вашия костюм.

След като вземете измерванията си и финализиране на детайлите на костюма, следва производството на ръчно изработения костюм. Средно ще отнеме 6 седмици, за да бъде завършен и доставен на вратата.

Ако е необходимо, повече фитинги могат да бъдат подредени от Hong Kong. Но винаги трябва да има окончателно подходящо, за да се уверите, че всичко е в ред, преди да доставите готовия костюм, внимателно ръчно изработен за вас.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *