Uncategorized

Стари дизайни на тениски за супергерои!

Използвахте ли се за кризата? Не? Е, не бива да, защото чухме, че е на път да свърши! По този начин на говорене открихме няколко наистина страхотни шаблони за стилове на тениски, които да ви напомнят за старите времена. Както и да говорите за старите времена … Имате ли предвид времената, когато супергерои като Батман, Супермен, въпрос на въпрос … както и така нататък, управляваха комиксите? Е, това бяха дните! Стиловете бяха направени главно на ръка, както и графиките бяха абсолютно зашеметяващи. Дори и в днешно време да работим с компютър, ние се възхищаваме на старите, колкото и златите.
Но времето минава покрай него, както и заедно с него, преминете дните на славата на нашите любими супергерои на всички времена. Супермен няма шест пакета от всякакъв вид по -дълъг, Спайдърмен не прилича на спортист, въпросът на Lady спечели някои допълнителни килограма, Робин има амнезия, както и всички те имат огромни дебели кореми. Няма повече парчета, както и очарователни пилета със супер сили! Здравейте артрит, както и загуба на памет.
Снимките са изключително страхотни, както и смешни, както и обясняват нашите времена наистина да бъдат изключително правилно. Основната цел е да се забавлявате. Разбира се, в истинския живот супергероите никога не умират толкова добре, колкото и никога да не остаряват, но малко не са наранили никого. Е, ние например бихме носили такива тениски!
Така че, нека да видим нашите любими стари тениски за супергерои.
Тениска от тениски на суперманеробинспидермансуперой тениски тениски тениски тениски тениски
5/5 (1 преглед)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *