Uncategorized

Получаване на омбре устни-фънки, целуващи се, двутонирана любов на устните

, никога няма край на модната тенденция. Ombre е неотдавнашното бръмчене, което бързо наваксва. Смяната на тенденцията е от косата на Ombre до омбре ноктите и сега Ombre устни. Най -доброто за партитата на знаменитости към ежедневни поводи, Ombre Lips изглеждат бръмчащи, като се има предвид, че можете да изберете всяка комбинация от цветове и въпреки това да изглежда изключителен с градиентен ефект.
[Прочетете също: Омбре дизайн на изкуството на ноктите – Направете сами сега!]

Ombre на френски език показва „засенчен“, накратко постепенно избледнява цветове. Няколко подобрения направиха омбре устните толкова огромни, че можете да създадете въздействие, като използвате различни цветове и променящи се нюанси.
Правенето на омбре устни се прави главно по два начина – чрез заобикаляне на по -лек нюанс на устните в центъра с по -тъмни тонове отвън и обратно. Постепенното засенчване на цвета, започващо от ляво до идеално на устата или горната устна към долната устна, ви дава дива като външен вид, който може да накара целия свят да се разпали над него. Днес се появиха различни безплатни цветове, принадлежащи към различни цветни тонове и семейства. Разгледайте урока стъпка по стъпка как да приложите перфектно червило Ombre!
Как да създадете омбре устни
Източник: Ytimg.comChoose цветове

Първото нещо, което трябва да направите, е да изберете цветовете на устните и съответно да съответствате на костюма, който ще носите.
Сега изберете две или много повече нюанса, с които искате да се разпалите. По този начин изберете нюанса на устните, който ще бъде външния, след това следващите нюанси (могат да бъдат една или две), които биха били към вътрешната страна на устната. За да опростите, трябва да решите сянката, с която искате да започнете с контурите на устните, и този, който ще се озове от вътрешната страна на устните. Не забравяйте, че нюансът на устните трябва постепенно да се променя през устните, така че да създаде впечатление за смяна на тонове. Точно тогава излиза пълнокръвното въздействие на устните на Ombre.

[Също така прочетете: повторно въвеждане на OMBRE]
Четка и консилер на талисмана

След като сте направили бита за избор на цвят на устните (две/три/четири, което от двете) е време да направите четката на маскара в покупка, за да премахнете мъртвите кожни клетки в и около устните. След това използвайте коректор, за да направите вашите любими нюанси на устните достатъчно оживени.
Източник: HM.com [SC: MediaD]

Вземете облицовка на молив, за да подредите ръбовете на устните си и след това да го следвате, като смесите.
Източник: pinterest.comdo и не, докато правите омбре устни
Когато нанасяте лайнер за устни или червило, има вероятност в началото да изглежда малко разхвърляно. Ето как да се отървете от това:
1. Когато нанасяте червило, за предпочитане го направете с ъгъл четка. Червилото в идеалния случай трябва да бъде с по -дебела и по -плътна формулировка спрямо по -лека консистенция.
2. Всеки път, когато чувствате, че се случва да се случи, замахвайте с тъкан.
3. И какво, ако мразите бъркотията на червилото, петна от устни също не са толкова лоши.
4. За по-дълъг матов ефект на червилото, опитайте да сложите свободен прозрачен прах върху устните, след което го докоснете отново с червило за по-добро въздействие.
5. Докато правите смело изявление с помощта на устните, не забравяйте да запазите останалата част от грима си да се смекнат и нисък ключ. В крайна сметка бихте искали много повече внимание да сте на устните си, нали?
Затова се подгответе да изглеждате невероятно дупер готини, нахални, уверени и всяко малко глам маце, като правите омбре нокти. Най -близкият ви конкурент е обикновената Джейн ти!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *