Uncategorized

Перфектен подарък за Деня на майката от Кендра Скот

Тази публикация е спонсорирана от Кендра Скот. Както винаги, всички мнения са мои.
Какво нося:
Масимо Дути комбинезон тук, подобен бюджетен план приятелски тук/тук/тук
Чанта: Тук
Обеци: Точно тук, както и тук
Пръстен: Тук
Гривна: Тук
Обувки: Ето
Пазарувайте моите селекции

< >

В момента JavaScript е деактивиран в този браузър. Реактивирайте го, за да видите това съдържание.
Всеки ден трябва да бъде събитие за майките. С деня на майката зад ъгъла е идеалният повод да покажете своята признателност. В този специален ден майките заслужават цялата любов, поглеждане, както и подаръци. Като майка на четиригодишна възраст, тази от предпочитаните ми дни. Не само обичам да ме празнуват, обичам да празнувам прекрасната си мама, както и майките около мен, които постоянно ми влияят.
Като някой, който харесва уникални, силни и автентични парчета, аз подредих различни концепции за подаръци от Кендра Скот за Деня на майката. Колекцията за лятно време на Кендра Скот прави отличен подарък за Деня на майката. Има разновидности на парчета от огърлица, обеци до пръстени за този специален човек. Това изявление на Denise Gold Cair е тапа за шоу. Светлината усещане, както и тропическата структура на обеците, го прави идеален както за лятното време, така и отвъд. Тайлите са сменяеми, което е фантастично, тъй като можете да превключите на пискюла, както и външния си вид. Получих голям комплимент с помощта на двойката Aqua. Харесва ми точно как цветът на Aqua се откроява срещу жълтия ми комбинезон. Също така се предлага в различни цветове като люляк (задължителният цвят на този сезон), розово, червено, както и слонова кост. Можете също така да допълвате обеците с този смесен звук на напитки, както и слоест със златна дълга колие.
Друга двойка, която си струва да допринесете за подаръка на Деня на майка ви, е това увеличени обеци от изявление за злато. Различните пискюли добавят забавно движение към овалния камък. Избрах цвета на люляк, който е предпочитаните от мен цветове за пролетния/летния сезон. Също така допълвах обеците с люляк с гривна от люляк мама на перла микс … обичам сместа от мъниста и пискюл!
Най -добрата част за подаръците на парчета Kendra Scott е фантастичната жълта кутия. Кутията, както и опаковането е радост за получаване. Кой не е елегантен, както и тъмни парчета в очарователни жълти кутии, както и лъкове? !! Този ден на майката, подарете на майка си, добри приятели, както и харесвали такива с жълта кутия от Кендра Скот.
Идеи за подаръци на Кендра Скот

В момента JavaScript е деактивиран в този браузър. Реактивирайте го, за да видите това съдържание.

Може да се насладите и на вас:

Модното облекло, което изисквате сега

Пролетни цветове, развълнуван съм да опитам …

Перфектният подарък за приятели на модницата

Най -добрите концепции за празнични подаръци за нея

знайте.

Посочете с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

много първо име

много първо име

много първо име

много първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

Абонирай се

Кажете благодаря на вас, че се абонирате!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *