Clothing Accessories

Разширенията на миглите падат? Yikes! Нуждаете се от това ръководство за почистване на Eyelash разширения сега

Сподели

Tweet.

ПИН

Reddit.

Джоб

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Вижте нашата политика за поверителност.

Козметични салони се отварят – Hoooray! Но все още има пандемия – Бу. Независимо дали се опитвате да останете вкъщи колкото е възможно повече или просто да не можете в календара на стилиста си, вероятно сте чакали по-дълго и по-дълго между красотата. Можете да се обърнете към корените си с цвят на пръскане, бретонът си с лента за глава, но какво да кажем за тези разширения на миглите? Вероятно е време да научите тънкостите на почистване на удължаване на миглите у дома. И това не е лесна задача, особено ако твоят художник на пръчици използва висококачествено лепило (като лепила на Лорета).

Готови ли сте да започнете? Ето горните често задавани въпроси за грижа за и почистване на удълженията на миглите у дома.

Можете ли да получите мокро удължаване на миглите?

Това е често погрешно схващане, че не можете да вземете мокрите си удължения. Първо, вярно е, че не трябва да получавате фалшиви ленти мокри. Но удължаването на лампите са различни неща. Реалното правило е, че трябва да избягвате водата върху тези мигли само за първите 24 часа. Този ден на сухота позволява лепилото ви да изсъхне правилно, така че вашите мигли остават силни. След това можете да ги мокрите, точно като естествени мигли. Така че, вървете напред и измийте лицето си и вземете душ. По дяволите, можете дори да отидете да плувате.

Защо трябва да почиствате разширенията си за миене?

Поддържането на вашите удължения за уплътняване почистват живота им, спестява ви време и пари, но – най-важното – защитава здравето на очите ви. Лошо хигиена на кръвта може да доведе до блефарит, акари, или натрупване на масло. Балфарит може да се случи, когато не измиете правилно мъртвите клетки на кожата и те влизат в очите ви. Ще видите това да се развива като възпаление, дразнене и зачервяване. Тези симптоми ще се влошат без лечение.

Момчетата не са лоши в себе си и те обикновено се почистват чрез редовно измиване. Ако не измиете ежедневно разширенията си за уплътнение, те могат да се размножават и да предизвикат дразнене на окото и клепача. Това сърбеж усещане, че резултатите могат да ви докоснат и да трият очите си – което в крайна сметка ви кара да изпадате.

И накрая, редовното почистване на разширенията на биянето предотвратява натрупването на лицеви масла. Прекомерното натрупване на петрол е още една причина, поради която разширенията ви могат да изпаднат преждевременно.

Почистване на удължаване на миглите у дома

Ако имате разширения на миглите, добавете тази четиристепенна рутина към дневния си режим на красота за по-дълготрайни, по-красиви мигли.

1. Отстранете грима

Използвайте премахване на грим без масло за почистване на всички продукти за красота от кожата ви. Нежна почистваща пяна, която можете да използвате върху кожата, миглите и клепачите, е най-добрият избор. Избягвайте използването на памучни топки или подложки, тъй като те могат да оставят памучни влакна на вашите мигли.

2. Измийте със студена вода

Използвайте студена вода, за да намалите всеки риск от топене на миглите или лепилото. Използване на шампоан за удължаване на миг и четка за миг, работете с шампоан в пяна в ръцете си. Нанесете пяната към миглите си в движение нагоре и повторете, докато не се чувстват чисти. Не забравяйте да пиете и двете страни и по-ниските си мигли също – тъй като долните ви мигли влизат в контакт с разширенията си, когато мигате и затворете очите си.

3. Изплакнете и изсушете

Изплакнете шампоан със студена вода, докато цялата пяна изчезна. Внимателно пат или да ги изсушават с мека кухненска кърпа, която няма да остави мънта. Избягвайте да ги изсушавате. Можете също да опитате студената настройка на сешоар, за да ускорите това.

Стъпката на сушене е важна. Ако оставите миглите си да изсушават естествено, водните капчици могат да претеглят разширенията ви и да ги накарат да загубят тяхната форма.

4. Избършете тези мигли

За да запазите миглите си навити и перфектно стилове, ги избършете внимателно нагоре, като използвате чист, сух пръчка за мигли. Може да се наложи да завъртите ръката си, докато миете миглите – това помага за отделяне на всеки.

Още повече начини да направите разширенията си по-дълго

Избягвайте петролни продукти, включително основа, очна линия и измиване на лицето. Маслото прекъсва лепилото на миглите и причинява разширенията ви по-бързо.
Eyeliner може да бъде ужасен виновник, тъй като приложението и зарезването подчертава линията на миглите и води до счупване. Вашите разширения изглеждат страхотно сами, така че пропуснете лайнера!
Заспите на гърба си, ако можете, така че лицето ви не си почива на възглавницата, където ще разтрият миглите ви.
Не четете твърде често миглите. Съпротивлявайте се на желанието да четете удълженията на уплътнението през целия ден, за да ги държите отделни.
Попитайте за по-леки мигли. По-тежки, по-пълните мигли не продължават толкова дълго, колкото по-леки.
Не използвайте водоустойчива спирала – всъщност не използвайте спирала, период. Вашите разширения имат достатъчно обем и дължина, която не се нуждаете от спирала. Ако трябва да го носите, не достигайте за водоустойчива формула. Водоустойчивата спирала е по-трудно да се премахне. Можете да влезете в триене и да дръпнете, което поставя акцент върху разширенията ви.

Почистването на удължаването на миглите е най-добрата ви стратегия за удължаване на техния живот. Също така ще запазите очите си по-здравословни и ще спестите пари, като по-рядко попълнете назначения.

Моля, оставете това поле празно бюджета мода във входящата си поща!
Електронна поща *

Проверете папката входящата си поща или спам, за да потвърдите абонамента си.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *