Clothing Accessories

Кръстникът на Графити-видял

Ричард „Ричи“ Мирандо, известен като видян, започна влакове за рисуване на спрей в млада възраст. През седемдесетте, както и осемдесетте години, той успя да разработи опит за себе си, като маркира много от нюйоркските подлези с ярки букви, както и забавни карикатури, които вдъхновяват много други артисти, когато минаха години. След 16 години в бизнеса той последно взе решение да отстъпи от сцената на графити и да отвори студио за татуировки като начин да продължи да прави изкуство.
Всички, които са виждали работата му, знаят защо той също се нарича „Кръстникът на графитите“. Въпреки че се появиха много добри художници, като се има предвид, че той се е оттеглил от трона си, сцената на уличното изкуство не е това, което беше преди. В дните ще привлечете вдъхновението си от други графити художници, нищо по -различно от това, което правим днес. Но нека не пропускаме да помним, че интернет не е бил напълно разработен тогава, така че единственият начин да видим други произведения е да забележите боядисани влакове. Да бъдеш успешен художник на графити беше истинска работа, която изискваше време, както и отдаденост. В днешно време можете да търсите в интернет за всякакъв вид произведения на графити, предлагани от букви до номера, както и герои от карикатури. Ето защо видяното смята, че сцената се е променила, което прави много по -лесно да покажете таланта си.
За да покажем своята признателност към най-известния художник на графити в света, взех решение да споделя с вас някои от неговите хвърляния, както и парчета:
Видени-най-добри хвърляния и парчета

5/5 (1 преглед)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *