Clothing Accessories

Графичен стил на Ian Jepson

Ian Jepson – Desmond & The Tutus Poster
Иън Джепсън е графичен дизайнер на свободна практика, както и илюстратор от Кейптаун, Южна Африка. Той е работил по многобройни проекти, както и е направил име за себе си преди няколко години. Един от най -новите му проекта се състои от стил на плакат за групата Desmond & The Tutus. Тази инди -рок група за първи път се появи през 2008 г., както и оттогава те имаха голям успех в музикалната индустрия в Южна Африка. Те са минималистична, нетрадиционна група, която живее всеки миг, както ще бъде последната им.

Но как Дезмънд и Тутус наеха Иън Джепсън? Добре, наскоро те имаха огромна концерт в Асамблеята, както и се нуждаеха от експерт, който да оформя плаката си. Иън Джепсън беше този, който успя да създаде шедьовър за невероятното си събитие. Тъй като основната тема на партито беше джунглата, която той смяташе да използва като централен герой: страхотен бръмбар, слушащ своя Walkman. Цветовете са абсолютно хипнотизиращи: нюанси на жълти, сини линии, както и розови и бели комбинации, които правят този плакат в тотално. Оригинален е, вдъхновяващ, както и преди всичко, той проявява интерес към групата.
Посетете профила на Behance на Ian Jepson, както и ни кажете какво мислите за предишните му произведения. Сега нека се отрежем до преследването, както и да видим красиво сглобения му плакат за бръмбар.
– Първоначална скица:

– Плакатът в ход:

-Финален плакат:

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *