Clothing Accessories

Ловът: Къде да открием якета в стил Шанел за работа

сигурно, всички ние разбираме какви основи на гардероба за работа на професионални жени се очаква да имат в гардеробите си, но ако купувате такъв за първи път Или подмяна на такъв, който сте използвали в земята, може да бъде болка да откриете точно най -доброто въплъщение в магазините. В „Ловът“ ние разглеждаме магазините за основен продукт, който всяка дама трябва да има.
Днес вярвах, че ще продължим да търсим най-добрите якета в стил Шанел за работа, защото сега има толкова много най-добри. Точно като големите блейзери – ето нашата образа за най -добрите сладури за работа за работа. След като се огледате, е необичайно да видите Blazers или групирани в по -младия край на нещата (Express има SOOOO много, така и Abercrombie & Fitch) – или дизайнерските магазини или магазини, където много по -признати жени пазаруват. И така, кои са най-добрите, много модерни-както и къде можете да откриете якета в стил Chanel за работа?
Читатели, закупувахте ли някакъв вид якета в стил Chanel напоследък, които обичате?
На снимката на началната страница: Chanel.

На снимката в колаж по-горе: слонова кост / черна / двубойна черна / бордо / бяло / мултиколорно
Тази публикация включва партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Обичайни заподозрени (първи марки/магазини за проверка): Chanel, St. John, Iro, L’Agence, Sandro
Достъпни места: Express, White Home | Черен пазар, манго,
Плюс размери: манго, eloquii,
Размери на дребните: Talbots (само за късметлии), орден, бял дом | Черният пазар (като цяло филтрира по вашия размер), разкрийте (като цяло, филтрирайте по вашия размер),
Съответстващи парчета/част от костюм: M.M. LaFleur, Chanel (също), Kate Spade и други истории, Balmain, L’Agence, Ted Baker, Mango, Abercrombie & Fitch, Ordicle, QStitches (имайте предвид, че не съм ловувал, за да видя дали имат няколко съвпадащи парчета, Така че може просто да са съвпадащите къси панталони или мини -риза, които са си представени с …)
Splurges: Chanel (яке 2022), Chanel (костюм 2022 г.), Saint Laurent, Balmain, Nili Lotan-също имайте предвид, че Farfetch има цял раздел за предварително притежавани якета на Chanel; Много разходи са $ 1000+.
Ръчно изработени (връзки отиват в Etsy): Ninakalinafashion, Ordicle, Ohhmyposhy, Sallyallenfashion, Qstitches,
Необичайни/забавни обрати на якета в стил Шанел: надолу, деним облицовка, мохаир! , не обрат, но ме кара да се чувствам като викам „ъъъ, сякаш!“
Lucky Size само обаче е страхотно да не говорим: Alice & Olivia (M), Isabel Marant (8),

Ан Тейлър наистина е наличен в най -рентабилния днес (поне за нашите представени артикули), тъй като те имат 50% отстъпка от продажба. Това традиционно, както и стилно сплетено подстригване на туид яке е 179 долара, но сега е с 50% отстъпка с код. Предлага се в рутина, както и в малки размери 2-18.

Ан Тейлър наистина има много най -добри якета от туид, но многобройните са списък с чакащи само сега. (Това ли е нова функция? Не съм го открил преди.)

Това най-вероятно натиска границите на „яке, вдъхновено от Шанел“ по редица причини, но вярвах, че е очарователно, тъй като е толкова необичайно да видя блейзър с къс ръкав, който наистина ще обясня като сладък. Признава се, че е особено очарователно с изрязания, облечен вид-колкото и да е заден офис (и резервоар за съхранение или плътно прилепващ резервоар за съхранение), който ще работи. Якето от Tweed е 110 долара на Market Market от Seller Unlimited увеличен (марката също е донесена от Nordstrom). Reveal наистина има много рентабилни якета от туид най -добре сега.

Други рентабилни области с излишък от якета от туид Най -добре сега: Уайт дом | Черният пазар (добре, редица опции за туид, както в рутинни, така и в малки размери), манго (00-3x), както и Abercrombie & Fitch. (Nordstrom също носи някои парчета манго, ако изберете тяхната политика за връщане.)

Аз съм в това яке на Boden – както и е в продажба. Обикновено бих вярвал, че бродерията, пискюлите, както и силните графични линии биха били много поглед върху яке като това, но … аз го харесвам. Бих го носил с всички черни отдолу или го смесвам с неутрали по умишлен метод – белите панталони, както и черният тройник изглеждат добре тук, но може и да направите бял тройник, както и още едно неутрално дъно (тъмно бежово/тен, тъмно сиво). Той беше 350 долара, но сега се продава за 192,50 долара, като много размери все още се предлагат в размери 2-22.

Друга фантастична разпродажба (макар и малко по -ценена) е този beiяке на Gey Brown Veronica Beadge – това изобщо не е моят цвят, но нещо за якето е *целувката на готвача *. Беше 758 долара, но сега е отбелязано до 379 долара; Много размери 00-16 все още са налични. Още едно * яке за целувка * на готвача: Това изключително L’Agence Blazer, $ 575 в Bergdorf Goodman (изобщо не е в продажба).

Наистина съм изумен, че това е толкова достъпно, защото обикновено вярвам в IRO като в сорта $ 500+ – колкото и да, да, това е само $ 380. Това е памучен бул, както и се предлага в 5 цвята (!), Включително бордо (на снимката), капучино, бяло, черно, както и червено. Предлага се в размери 2-12 в Saks.

L’Agence е още една марка, за която вярвам, че има изключителни якета, подобни на Chanel за работа-страхотни оферти на туид, както и ресни, както и други красиви детайли като пайети. Това изрязано, двойно гърди яке (на снимката) е в тенденция, както и донякъде намеква за още една основна тенденция: изключително силни рамене. (Вижте Balmain, както и Yves Saint Laurent.)

(Якето, представено на страницата на къщата, също е Chanel, но страницата на продукта е за жилетката под якето … Ще продължа да ловувам за страницата на продукта за якето.)
Двойното яке е част от предстоящата годишнина на Nordstrom, където ще бъде 398 долара при продажбата-след като продажбата приключи, цената ще се върне до $ 595.

И така: Ако търсите якета в стил Шанел, най-вероятно просто трябва да погледнете самия Chanel. Този изключителен номер на лилаво туид изглежда ефектно, както и е от шоуто на Métiers Métiers 2021/22. Представя се с дълга пола с цепка, но предполагам, ако плащате практически 8000 долара за якето, тогава е в сферата на възможностите за тях да персонализират полата за вас (за $$$, разбира се).

Можете също така да получите предварително собственост на Chanel, разбира се; Farfetch има редица в продажба – това е вид забавление да разглеждате различните стилове на якета на Chanel през годините. Подобно на това яке с едно гърди от 1994 г. ($ 7479), в допълнение към тази Tweed Trim One от 2010 г. ($ 3895).
{Свързани: Точно как да закупите висококачествени парчета, без да изглеждате по -стари от годините си}
Като тази функция? Проверете други скорошни вноски!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *