Clothing Accessories

Ръководство за подаръци: Обединяване на пълния за чорапи

2017: Ние все още вярваме, че това са някои забавни чорапи, но може и да искате да проверите най -новите ни концепции за подаръци за професионалисти. Телефонът ми се обажда лудо, но винаги обичам да правя чорапи, тъй като обмисленият бит осигурява, че може да е всеки ден, почти уморителни неща – колкото и да е по -добре. За днес закръглих няколко малки подаръци, които определено във формата на това описание. Предишните ни ръководства за подаръци са свързани по-долу-имайте предвид, че всеки от тях има дъска Pinterest, която все още се актуализира, тъй като откриваме още страхотни неща: подаръци за майки (включително MILS, както и ментори, подобни на мама); Pinterest дъска тук.
Подаръци за момчетата (съпрузи, бащи, братя, приятели и т.н.); Pinterest дъска тук.
Подаръци за BFF; Pinterest дъска тук.
Малки, персонализирани допълнения към подаръци за пари (например за вашия асистент); Pinterest дъска тук.

Може би това е просто моето възпитание в Средния Запад, но чорапогащият не е чорап, докато в него има нелепо размери шоколадов Дядо Коледа. За тези от вас, които се запасяват с по -здравословни чорапи, тези пръчици на мед изглеждат страхотно.

Винаги харесвам подарък с чувство за хумор. Тези превръзки на обидите изглеждат като перфектния пълнеж от чорапи – те най -вероятно не са типът, който бихте си купили за себе си, но те биха донесли усмивка на вашата сделка, когато изисквате бандаид. По този начин: ThinkGeek има някакъв сапун с бекон, както и лукът винаги доставя с чаши, както и повече.
Вече много години съм фен на бизнеса Minimus-те предлагат мини, безопасни за пътуване версии за всички видове неща, от салатни дресинги до слънцезащитни продукти. Те могат да бъдат отличен метод за съхранение на нечия туристическа чанта – или чекмедже на нечие бюро. Те дори имат подарък с проби от дресинги без мазнини. Още една страхотна област за откриване на мини версии: Световният пазар (където винаги тонове на единните порции на Nutella).

В моя ден се наричаха присмех, но те са бак … като опаковки, за да подпомогнат перфектния горен възел. Те разнообразяват разходите от 6 до 12 долара, както и вярвам, че биха били идеални за … е, този човек, който все още се нуждае от помощ при нейния топ. По същия начин забавно: Посетителите предпочитат въртящи се щифтове.
Разбирате точно как всеки път, когато влезете в банята на леглото, както и отвъд вас, искате да купите всички страхотни неща за кухненски площ, както и след това трябва да се спрете, тъй Е, не се всмуквайте във вихъра на щастливите силиконови шпатули или какво ли още не? Склонен съм да ходя на BB&B, както и да купя всички тези страхотни неща за чорапа на майка ми. Тези страхотни шпатули са от Amazon, но аз дебнех призрачната вибрация.
И накрая: Понякога наистина изисквате уморителни неща, но а) не разбирате, че продуктът съществува или б) не искате сами да харчите парите за него. Например: Тези страхотни шапки за подмяна на петата изглеждат идеално за зависимия от стилето в живота ви; Тази багажника на ловеца излъчва гъба изглежда отлично за фанатика на дъгата.

Купили ли сте забавни пълнежи за чорапи, които да осигурите тази година? Кое е най -доброто (или най -смешното или най -странното) нещо, което сте открили в чорапа си през годините? Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска маркетингова програма, предназначена да предостави средство за нас да прави такси Чрез свързване към Amazon.com, както и свързани сайтове.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *