Clothing Accessories

Тенденционно предупреждение: Бохемската рокля Maxi Go Fire!

След като получихме малко информация за бохемския стил, сега ще преминем за бохемска рокля, която все още се моделира, както и ще се запалим! Бохемската макси рокля е един от предпочитаните бохемски стил засега нататък. Изглежда специално, както и завладяващо, ако така или иначе го носим с подходящ солиден мач.

Бохемският или бохо стил изглежда специално, както и интересно, колкото и често да виждаме много. Да, ако не сме страхотни в мачовете, този стил ще изглежда излишен или дори е склонен да бъде ексцентричен. В тази ситуация ще преминем над бохемската макси рокля с пълни теми, както и материали като размахването на шифона. Което трябва да се мисли в избора, е на път да открие модела. Ако носим флорална рокля като бохемски акцент, изберете обикновена цветна сплав, която не е избрана, също ще бъде шарена като незабравимо претъпкано.

Акцентите стекове за бохемска макси рокля все още могат да се използват за възприемане на стила. Акцентни купчини, купчини, както и върхове, но оставят други продукти, както и основно естествено впечатление.

Относно аксесоарите за бохемска макси рокля, екстремни лихви се изплащат на подробности. От дълги, както и слоести колиета, барети, както и шалове на главата, колани, мокасини, каубойски ботуши, гамаши, балеринови апартаменти, обувки на платформата, както и жилетки с пайети, всичко е за малките неща. Разликата между някой основен, както и някой с бохемско чувство за стил е в аксесоарите.

Редовна жена, с малко вкус на мода (освен че предпочита съвременните тенденции), може да вземе бяла блуза на Оксфорд, както и да я сдвои с очевидната пола с черен молив, черни патентни помпи и, ако тя е наистина дръзка, червена кожена чанта. Това е фантастично, както и класически.

Една дама с бохемски начин на мислене би се появила при точно същия традиционен вид, като използва точно същата блуза под черна рокля в стил от 1920 г. или клъстериран клип от скъпоценни камъни; Освен че портмонета отива, възможностите са безкрайни.

И за следващото ниво, точно какво ще кажете да виждаме спазването на снимки за стил на рокля на бохемски макси, както и стил, за да получим много повече вдъхновения.

Красива рокля бохо
Бохемска рокля
Бохемска флорална рокля
Бохемска макси рокля

Бохемска макси рокля
Бохо рокля

Бохо стилна дълга рокля
Chaser Autumn Boho дълга рокля
Бяла макси бохемска рокля

Пазарувайте подобни продукти за макси рокли:

Вижте също

Магазин и стил, лятна мода
Точно как да оформите денимът си за най -добрия си външен вид през уикенда

Източник на изображение
Запазете

Запазете

Запазете

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *