Uncategorized

От къде го взе? Как да проследите мистериозно парче дрехи, без да питате

, виждали ли сте някога случаен непознат, носещ нещо – обувки, палто, блуза – че наистина, наистина обичате, но нямате идея къде да купите? Разбира се, можете да опитате да я попитате къде го е получила, но какво ще стане, ако не искате да викате през платформата на метрото или нямате време – или просто се чувствате някак неудобно да питате? Освен публикуването на реклама за пропуснати връзки в Craigslist (W4C?), Как можете да проследите дрехи или аксесоари, които случайно виждате на улицата? Читател C се чуди …
Преди няколко седмици бях навън да бръмча и видях жена, носеща красив жилетка – бяла с модел барове в различни нюанси на синьо. Ритам се, че не се качвам при нея, за да го попитам къде го е получила, и понеже отчаяно съм търсил изображението на Google безрезултатно. Някакви идеи за това как да намерите този жилетка-това-got-away?
Интересен въпрос и ми е любопитно да чуя реакциите на читателите как да проследяват мистериозни парчета дрехи. (За протокола, съжалявам, че казвам, че нямам представа коя жилетка е видяла!) Ето няколко предложения, които идват на ум:
Магазин. ShopStyle.com може да бъде страхотен начин да намерите това, което търсите-въведете например „Purple Plus-Size Wrap Rodes“, и ще видите куп опции, които са на пазара най-добре сега. За пропуснатата връзка на Reader C с пуловер, бих въвел „Кардиган“ и след това се стесня по „син“. Ако жената очевидно е била плюс размер или дребнав, поставете това, защото тя стеснява значително обхвата. Ако можете да стесните цвета на синьото (океан, кобалт, тифани синьо и т.н.), опитайте го. Ако можете да мислите за марка, която има подобни модели (Missoni в най -високия край – NIC и Zoe в много по -достъпния край), това може да помогне. Ако можете да помислите как може да бъде описан продуктът – PaintStripe! Вертикални ивици! следи от четка! – Това може да помогне. Polyvore е подобен вариант, както и Pinterest.

Търсене на изображения. Има достатъчно блогъри за облекло, че коефициентите са добри, от всички пуловери, направени от това, че читателят C Saw, някой, някъде, го е снимал и е искал да го опише. Според моя опит, Бинг изглежда има най -доброто търсене на изображения. Отново получавате много опции – това е и професионалист, и кон, че пуловерите, които разглеждате, може да не са на пазара сега. Pro: Това е по -широко търсене и може да го намерите (в края на краищата тя можеше да закупи този пуловер преди 10 години!). CON: Това е по -голям басейн, който да разгледате.

Обратно търсене на изображение. Ако можете или а) да щракнете снимка на дрехите, когато го видите, или б) да намерите нещо Киинд от подобно, може да успеете да се справите с по -малък сено. Този BookMarklet интерфейси с Google изображения, за да търси подобни форми. Например, открих този стар кардиган Nic + Zoe, който изглеждаше, че може да е подобен – пускането на обратното търсене на изображение на жилетка, мрежеше много повече сини жилетки с шарени, отколкото другите търсения.

Дами – Намерили ли сте по -добри методи за проследяване на дрехи, които сте намерили на жените, без да питате? Какво правиш?

———————————————————————————
N.B. Тези съществени послания са предназначени да бъдат източник на коментар на общността по определена тема, която читателите могат да разглеждат, без да се налага да пресяват много несвързани коментари. И така, въпреки че, разбира се, високо оценяваме всички коментари от нашите читатели, ще ви помолим да запазите вашите коментари по темата; ThreadJacks ще бъде изтрит по наша собствена преценка и удобство. Благодаря за разбирането!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *