Uncategorized

Следващата стъпка: Мебели

2021 Актуализация: Все още вярваме, че това беше наистина забавна дискусия за това кога да закупите пълноценни мебели-но може да искате да проверите нашата много по-скорошна дискусия за най-добрите места за закупуване Мебели (с тонове коментари на посетителите, както и отзиви).
Имаше забавна дискусия още време в секцията за коментари – къде избирате мебели, когато надграждате от IKEA (или по друг начин купувате „пораснали мебели“)? Вярвах, че може да е забавно да закръгля отговорите, както и евентуално да започнем поредица на „Следващата стъпка“. (Със сигурност ще направим мода като следващия от поредицата – има ли някакъв вид други класификации, които бихте се интересували, дами?)
Мебелите са наистина смешно нещо – има тенденция да остане с вас години наред, така че в идеалния случай харесвате покупките, които правите. Бюджетите след училище не винаги ви дават възможност да закупите страхотните неща, така че за мен (и много мои приятели) ние се „изравнихме“ след първите ни няколко години на работното място-но само ако можем да открием нещо, което обичахме.
Например: Когато създавах първия си апартамент след градината на институцията, компрометирах на синя кожена спален диван от Ikea, мислейки, ей, изисквам място за сядане, както и винаги мога да закупя нов в няколко години. След моя хъб, както и се ожених, отидохме в един тон магазини за нови кушетки, подготвени да харчат пари (той има дивана), но не предпочитахме да открием нищо, което обичаме, така че ние внесехме дискусията … също така и добре … както тогава забременя. Диванът на Ikea все още е огромен „мех“ в нашата къща, но ние сме развълнувани, че не сме закупили нов, нестойков диван, когато детето ми реши да направи нещо глупаво, като да яде кисело мляко с ръце. (Защо, Джак … защо?)
Направихме „изравнени“ с нашите мебели за спалня, както и с мебели за хранене, след като се опитахме да проверим малко за пазаруването на мебели…. В спалнята моите родители щедро ни предоставиха подарък за домакинство на спалня от мебели от ферма в амишската страна (в Охайо, щат на моята къща), както и моите родители любезно ни взеха килим, когато отидоха на бягство до Турция. Това е моят хъб на снимката, клонирайки наоколо с огромния ни муле).

Също така в крайна сметка закупихме маса за хранене от Jensen Lewis, в допълнение към люлеещ се реклинар от най -добрите серии на столовете Storytime.
Някои покупки са имали късмет – закупихме редица килими от сайтовете за продажба на интернет флаш като Hautelook, Rue La La, както и One Kings ‘Lane, които всички се оказаха добре за високото качество, което изискваме най -добре сега сега (Вижте по -горе Re: Г -н Кисело мляко ръце).
За съжаление направихме няколко покупки, за които съжалявам, включително китайска хътка, както и Credenza от магазин за масови пазари – те бяха дизайни на пода, така че вече бяха изтръпнали, когато ги получихме, както и бит детайлите, които ме бъгват, като чекмеджета, които дон ‘не удължава целия метод (и се счупе лесно).
Иначе … детето ми все още използва старите ми мебели за спалня Ikea (тези неща се задържат, ще заявя това!), Много от нашите лампи все още са от JC Penney (не успявам да си спомня как точно открих техния отдел за осветяване, но обикновено аз обикновено аз обикновено съм Подобно на нещата, които сме получили, включително голямата висяща лампа, която имаме над масата за хранене), и, добре, диванът все още е диванът.
Читатели, кога закупихте добри мебели? В какви магазини отидохте, когато сте избрали да се „изравните“? Някой направил ли е специални пътувания, като на Северна Каролина, за мебели?

Коментаторите изхвърлиха много концепции за мебелни магазини, за които мислят за мебели „пораснали“, включително:
Архаус
Ашли Мебели
Бройхил
Мебели от Дания
Итън Алън
Колекция за декоратори на дома
Джонатан Луис
Lancaster Handcraft
Macy’s (Мебелите, както и продажбата на матраци започват 10/8, всъщност!)
Overstock.com
Пир един
Керамична плевня
Стая и дъска
Usona
Западен бряст (предлага напълно безплатна доставка, днес само)
Мебели на вълк
Световен пазар
Craigslist, Shops за препродажба, както и магазини като Forgottenfurniture.com.

За моя собствен $ .02 също бих включил:
Дизайн в обсега
Реставрационен хардуер
Мичъл Голд и Боб Уилямс
The Conran Shop
Специални мебелни екскурзии до места като Северна Каролина, както и (ако се случи в Охайо, моята къща в къщата), амишска страна – там сме получили мебелите си за спалня (изключително щедър домакин, подарък от моите родители)
Складове, както и търговски обекти – например, не сме открили нищо, което сме обичали, но винаги отиваме в секцията за разчистване на ABC Carpet & House, когато сме наблизо, както и най -вероятно бихме направили пътуване до Съоръжението за съхранение на следващия път, когато търсим нещо конкретно …
Попитайте за дизайни на пода, когато отидете в магазини – както и не се плашете да се опитате да тренирате с търговския човек, особеноnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *