Clothing Accessories

Основни продукти на гардероба, които могат да ви превърнат в супермодел

, повечето от вас разбират, че обличането като супермодел всеки ден е наистина трудно. Ами ако ви кажем, че наистина не е толкова трудно, както и няколко основи на гардероба, е всичко, което изисквате, за да се ровите като супермодел? В тази статия ще разгадаем няколко от най-добре поддържаните трикове от модели- методът, който те се ровят всеки ден, както и как точно се справят, за да изглеждат модерни през цялото време. Не изисквате Fendis, както и Guccis, както и Pradas да изглеждат като модел. Само няколко основни продукта на гардероба са всичко, от което се нуждаете.

Как да изглеждате като супермодел (на бюджет)
Ключът към обличането на рязко и мъдро е да се съобразите с няколко съвета, които ще работят през целия ви живот. Основните продукти на гардероба, когато са избрани с грижи, могат да бъдат отлична инвестиция, както и да се справите с помощта на рокля като супермодел през цялото време. Основите на гардероба не са много, както и ако искате да ровите умно инвента в тях. Точно ето няколко съвета за вас:
[Прочетете също: Запасете гардероба си с тези деним елементи]
Започнете малко, започнете от нулата
Както вече казахме, вашите основни продукти на гардероба не трябва да са изцяло висови модели. Можете да започнете с някои основни продукти, които вървят с каквото и да е, както и да развиете гардероба си около него. Имайте няколко продукта, които никога не излизат от мода, както и след това основавайте другото ви облекло около тези основни артикули. Например, имайте чифт сини дънки, бяла тениска, някои пригодени панталони (особено черните), малко черна рокля (LBD никога не може да излезе от модата!), Блейзър, както и пуловер с кашмир .

Пазарувайте за тялото, което имате, а не на тялото, което искате!
Всеки път, когато бихте искали да се сблъскате с онези малък деним, които изглеждат толкова страхотно на Миранда Кер. Въпреки това не забравяйте, че телата на всички не са точно еднакви, както и за да изглеждат страхотно, както и да се чувстват уверени, най -добре е да носите това, което пасва на тялото ви. За да рокляте като модел, не купувайте дрехи, които във формата на модел, вместо това купувайте дрехи, които ще се оформят, както и всеки контур на тялото ви. Когато купувате нещо, потърсете формата, както и преценете как точно ще изглежда дори няколко месеца или година от сега. Очаквайте модификациите в тялото си, както и съответно купувайте дрехите си.

[SC: MediaD]
Нека поговорим за няколко от най-необходимите продукти, които трябва да имате в гардероба си, за да се ровите като супермодел-всеки ден.

Страхотно бомбардировано яке
Независимо дали изпълнявате задачи или просто излизате извън града, вашето бомбардировано яке може да бъде по -скоро спасител. Можете да го носите с деним или панталони от всякакъв вид цвят. Те се справят да изглеждат страхотно с почти всеки цвят! Както и ако сте достатъчно авантюристични, можете да сдвоите и бомбардированото си яке с къси панталони, точно като този дизайн по -долу:

Роклята за потапяне на шията винаги е гореща, както и можете да я аксесоари с почти всичко, както и все пак ще изглежда добре!

Смокичният блейзър
Андрогинният външен вид е горещ в момента, така че се влияете от тези пригодени смокове. Купете такава, която е нарязана според типа на тялото ви. Повярвайте ни, това говори много за обличането на мощност.
И така, има някои основи на гардероба, които трябва да имате в ситуация, която искате да ровите като дизайн всеки ден!
Източник на изображения: pinterest.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *