Uncategorized

Получете фактите, които най -добре за отстраняване на сухата кожа, бърза

суха кожа е нещо, с което би трябвало да се бием някой ден или друго. Това е болезнено, грозно, както и може да доведе до задържане на други проблеми, ако нямате ресурси или разбиране да се биете с него! Разбирате ли, че най -големият орган в тялото ви е вашата кожа, както и че това е първата линия на защита срещу прах, вятър, слънце, както и студа? Понякога става предизвикателно кожата ви да се бие ефективно с войната, ако не се грижите много за нея. Кожата ви е суха, както и сърбеж, както и ако не попълвате влажността в кожата си, състоянията на сухата кожа наистина могат да ви отложат. Ето защо тази кратка статия ще ви каже какво задейства сухата кожа, както и точно как можете да се биете с това ефективно.
[Също така прочетете: домашни средства за състояния на суха кожа]

Някои хора няма да се справят с този проблем около тялото си, вместо това ще го имат само в определени части от тялото. Това е, когато трябва да разберете какво задейства сухата кожа на лицето. Важно е да се разбере, че всяка част от тялото е различна, както и това, което задейства сухата кожа на краката, не е точно същата като сухата кожа на лицето. Ще изисквате различни кремове, както и средства за защита, за да се грижите за различни задействания на проблеми със сухата кожа. Нека разгледаме няколко от най -типичните задействания от състояния на суха кожа.
Какво задейства сухите състояния на кожата
Източник: xcitefun.netthe времето
Умението на зимните метеорологични условия е основен виновник, който задейства сухата кожа. През зимата влажността пада до опасно ниски нива. Влажността е важна, за да поддържате кожата си овлажнена, както и когато има изключително по -малко влажност, става важно наистина да използвате външни източници, за да поддържате кожата си овлажнена.
Поправката: Дръжте овлажнител в къщата си, както и усилвайте го. Използвайте кремове, както и лосиони в много повече количества, за да поддържате кожата си хидратирана. Ако трябва да излезете навън в мразовито време, уверете се, че използвате достатъчно сигурност, както и се покрийте с ръкавици.

[Също така прочетете: Правилна диета за суха кожа]
Източник: Howtoremovethat.comtoo много топлина
Твърде много топло също не е чудесно за тялото ви. Ако седите в централно отоплени зони или близо до пещта за дълъг период от време, кожата ви ще изсъхне. Опитайте, както и стойте далеч от камини или места, където кожата ви е подложена на директна топлина.

Поправянето: Използването на други означава, че се затопляте, вместо да седите близо до директна топлина.
Източник: Wunderweib.de [SC: MediaD]

Излагане на слънце
Вие изисквате витамин D, но и много излагане на слънцето изсушава кожата ви, тъй като UV лъчите на слънцето са доста вредни. Всъщност UV слоят влиза дори повече от горния слой на кожата, както и затова го изсушава отвътре. Следователно ще започнете да имате много повече бръчки, както и кожата ви ще започне да провисва изключително скоро.
Поправката: Най -добрият метод за защита от вредните лъчи на слънцето е да носите слънцезащитен крем. Много от слънцезащитните продукти предлагат широка сигурност на спектъра, както и тези, които са над SPF50, трябва винаги да бъдат предпочитани. Носете слънцезащитен крем, както и винаги, когато излизате на слънце. Това не само ще предпази кожата ви от изсушаване, но също така ще избегне и бъдещи увреждания на кожата ви.

Източник: LionessebeautyBar.orgdry Състоянието на кожата може да бъде основен проблем за всеки, който страда от него. Ето защо е от съществено значение да се разбере как точно да се бие с най -добрите ресурси. Надяваме се, че тази кратка статия ще ви помогне!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *