Clothing Accessories

Най -добрите места за пазаруване на сватби в Индия

дойде малка птица и ни каза, че сте се сгодили. Woohoo! Време е за партита и празненства. Но защо виждам, че потта се стича от лицето ти? Чувствате се притеснени къде и как да се занимавате с пазаруване на сватба?
Е, Индия е място, където няма недостиг на булчински магазини (точно както няма недостиг на булки и младоженци). И най -доброто място за пазаруване в Индия също са доста много. Единственото нещо, което трябва да направите, е да получите своя бюджет за сватба в ред, за да можете да преминете към най -добрите места за пазаруване на сватба.

[Също така прочетете: Най-добрите места за пазаруване на улици в Индия, които са задължителна проверка]
Най -добрите дестинации за пазаруване в Индия за булчинско облекло
Сега вземете химикалка и хартия, тъй като ви казвам някои от най -добрите дестинации за пазаруване в Индия, където можете да получите изключителни булчински тоалети и бижута за себе си.
Делхи
Говоренето на Саади Дили и най -доброто място за пазаруване в Индия е Чандни Чоук. Това е най -доброто място за закупуване на булчинска лехенга на рентабилна цена и подробна работа. Всъщност можете да си купите пълното сватбено облекло за себе си, на евентуалния си съпруг, вашето семейство и вашите закони от ексклузивните магазини Chandni Chowk като Ram Kishan Sarees, CTC Emporio и Lehenga House.

Освен Chandni Chowk, има Ajmal Khan Road, Karol Bagh, който е Мека за пазаруване на сватби от години заедно. Тук получавате великолепни сватбени легенги в New Handloom Emporium, Meena Bazaar, Satya Paul, Frontier Raas, Frontier Bazaar. И тогава има Chhabra 555, която предлага сари, костюми и легенги на цени на едро.
За онези от вас, които искат вашето булчинско облекло да бъдат проектирани от модни дизайнери, има много опции като Anamika Khanna, Amrita Thakur, Bhumika Grover, Ogaan, собственост на Kavita Bhartia, Tarun Tahiliani, Shantanu & Nikhil, и Anjalee и Arjun Kapoor, и The Харесва, които ще намерите по улиците на Шахпур Джат, Хауз Хас, Южно разширение и Големия Кайлаш I (M и N блок пазар), Greater Kailash 2 (M Block Market).

Мумбай
Знаеш, че известната поговорка Мумбай е модната столица на Индия. Това е и едно от най -добрите места за пазаруване на сватба. Отвъд морските пейзажи и блясъка на B-Town, ще намерите места за пазаруване на булки, които се грижат за различни бюджети. Пазар Натрадж в Малад, Мумбай е това, което Чандни Чоук е в Делхи. А когато става въпрос за пазаруване на бижута, тогава панаирът на Zaveri е вашето задължително посещение.

Що се отнася до дизайнерските магазини, етикетите включват Ritu Kumar, Anita Dongre, Manish Malhotra, Abu Jani Sandeep Khosla и др. Пуснете в ансамбъл и AZA, където можете да получите тоалети от топ дизайнери на едно място.
[SC: MediaD]

За бижута, пуснете в Gem Palace и Johri Bazar, където ще получите златни, сребърни, скъпоценни и полускъпоценни камъни за скъпоценни камъни.

Колката
Градът Колката изпълва сърцето ви със сладки мелодии и Durga Puja. Но когато става въпрос за най -добрите места за пазаруване на сватби, тогава този град има радост да предложи. Burrabazar и Gariahat са най -добрите места за пазаруване на булки.
Има дизайнери и много дизайнерски търговски обекти като 85 Landsdowne Road, Simaaya, Sabyasachi, Bon Bibi Kolkata.

Ченай
Когато слезете на юг в Ченай, три неща ви поздравяват – злато, канджеварам и храмове. Това означава, че когато става въпрос за булчинско облекло, изисканият копринен сари на пътя Khader Nawaz Khan тук трябва да бъде там в списъка ви с задължителни посещения.
[Също така прочетете: 10 аксесоари, към които всяко момиче от Ченай ще се свърже]
Що се отнася до магазините Kanjivaram Saris, Nalli, Sarangi и Pothy са известни в цяла Индия. Уверете се, че търсите маркери за коприна. Те са уверение за най -добрата коприна.

Хайдерабад
Наречете очарователния град Хайдерабад ИТ център, град на Навабс или Бириани, но за булките, които трябва да бъдеш това място, е най-доброто място за пазаруване в Индия. Ако сватбата на Наваби е на ума ви, тогава разгледайте най -ниските места в Хайдерабад като Banjara Hills и Jubilee Hills, за да получите най -добрия сватбен вид.

Надявам се, че търсенето на най -добрите места за пазаруване на сватби в Индия получи своите отговори с най -добрите дестинации за пазаруване в Индия, споменати по -горе.
[Също прочетете: Улично пазаруване]
Източник на изображения: bandbaajaa.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *