Clothing Accessories

Страхотни графични снимки от филма Tron

, които всички чухме за филма Tron, както и се обзалагам, че има много хора, които наистина са гледали филма. Всичко е за детето на онлайн световен дизайнер, търси баща си, както и се озовава в дигиталния свят, който баща му е проектирал. Той удовлетворява развитието на баща си се превърна в беден, както и отчетлив съюзник, който е роден в цифровия домейн на мрежата. Истината, че една от най -съществените функции е изиграна от Джеф Бриджис, е чудесно нещо за самия филм, тъй като актьорът е харесван по целия свят, както и все още е мислил да бъде все още изключително горещ.
Освен това, има съществен елемент за този филм, както и той някак си се върти около нашата област на експертиза. За какво говоря? Графичният стил е абсолютно приказен, но вече можете да видите това като факт.
Кой направи тези фантастични графични снимки за Дисни? Никой друг освен графичния дизайнер Gmunk. Той го направи парче по парче за филма за традиция на Tron! Фантастичните неонови светлини от 80 -те са всъщност звездите на тези изображения на графичен стил. Те някак си възстановяват в живота свят, който не е виждал светлините на екрана повече от 30 години.

Графичен ImagesGraphic ImagesGraphic ImageStron Legacytron Legacytron Legacytron Legacy

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *