Clothing Accessories

Факторинг на метеорологичното състояние преди да закупите дрехи за първия си маратон

Факторинг метеорологично състояние, преди да закупите дрехи за първия си маратон
11/07/2016, публикувано от Alanic Global
Казват, че първият маратон е най -трудният. Така че дори и да се подготвяте като Rocky Balboa преди първата си половина или пълен маратон, не очаквайте този голям ден да бъде по -лесен. Ще изпотявате кофи, ще дишате силно и сърцето ви ще се състезава с Usain Bolt.
Настрана на посветено обучение, това, което носите в този ден, ще играе точно толкова от важната роля. Така че е доста жизненоважно да прекарвате значително време, избирайки най -доброто износване на маратона.
Факторно метеорологично състояние
Един от най-съществените елементи, които трябва да вземете предвид при закупуването на маратона си, е метеорологичното състояние, в което ще работите. И не, не говорим единствено за сезони- „Хей, това е зима; Ще нося яке и панталони “или„ лято е; ще носи жилетка и къса. ”
Има много неща, които трябва да вземете предвид. като времето на деня, когато бягането ще започне и приключи; Температурната прогноза за деня на бягане, условията (бистра, облачно или дъжд), скорост на вятъра (не, умерена или тежка).
Също така, помислете за интензивността на маратона- високо или ниско; Ако ще бъде кратко или дългосрочно.

Избиране на вида и разнообразието от маратон на базата на условия на работа
Производителите на маратонни дрехи предлагат много персонализирани видове и сортове, които да отговарят на индивидуалното състояние на бягане. Те използват съответно материали за тъкани и производствени методи, които са добре умели да се справят с различната температура, типа на вятъра и интензитета на движение. Като че ли е горещ ден или дъжд, изработеният от спандекс отгоре и дъното ще се справи много по-добре, като се справи с влагата наистина добре; Ако е умерено сняг, Poly Blend е по -добър вариант.
Плюс това, знаейки за точната прогноза за деня на бягане, ви дава свобода на свобода да избирате съответно дрехи. Като че ли ще се нуждаете от шапка, капачка за зимен сезон, допълнително яке или ръкавици или не. Най -добрите маратонци и продавачите предлагат всеки артикул под един и същ.
Освен това, ако сте малък собственик на компания за дрехи, донякъде същите насоки отиват и на вас. Разберете метеорологичното състояние преди всеки голям маратон и изберете маратон на едро тениски и панталони. Свържете се с добър продуцент днес.
Етикети:
Маратонско облекло
Маратонски производители на дрехи
Маратонски дрехи на едро
Маратонско бягане дрехи
Маратон на едро на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *