Clothing Accessories

Можете ли да носите костюм за тропическа вълна през зимата?

Дали са костюми от тропическа вълна, приемливи за носене през зимата, или са предназначени само за охлаждане в горещото лятно време? И как се намира цветен аспект на костюма? Читател P се чуди …
Миналата година получих костюм с тъмен флот от J. Crew в тропическа вълна и се чудя дали е добре да се носи през по -студени месеци (живея в Ню Йорк). Червата ми е, че имайки предвид, че е много тъмно с кафяви копчета, че може да изглежда зимно и също да се носи през лятото, тъй като е леко тегло и диша. Това обаче е първият ми костюм в този вид плат и не ми се струва, че има политика за сезони, в които тази тъкан е подходяща и когато не е така. някакви предположения?
Интересен въпрос, читател P – и ми е любопитно да чуя какво казват читателите. Първоначалната ми реакция тук беше, разбира се, че можете да носите костюми за тропическа вълна през зимата! Те са без сезон! Но тогава на второ място се досетих и направих някои изследвания на Google.
И така, ето моят много по-проучен отговор: Костюмите за тропически вълна често са предназначени за целогодишно износване (виж Пендълтън, отбелязвайки, че техните „най-леки тежести са подходящи за целогодишно износване“ и блусюти, наричайки го „безпроблемно европейска тропическа вълна“ Опъвам, разтягам”).
Тъй като те също са приемливи за лятно облекло, те могат да бъдат леки и дишащи-така че макар да не са неправилни за износване през зимата, те могат да бъдат малко замръзващи в най-вихровите дни на полярния вихър.

(Някои от нашите идеи за наслояване как да останем топли в офис за замръзване или мисли за панталони с неограничени панталони може да са от полза!)
Особено когато аспект от факта, че толкова много основни приспособления на жените е безпроблемно/тропическа вълна, обаче, бих казал, че са приемливи за много зимни дни – особено за човека, който трябва да носи костюм само веднъж седмично или по-малко. Ако сте един от онези хора, които носят костюм четири дни от пет, може да искате да получите по -тежки костюми в огорвана вълна или туид – но не мисля, че трябва.
PSST: Ето някои от любимите ни основни костюми, много налични в тропическа вълна …

Любимите ни костюми от среден клас за жени от 2022 г .: пола / тъмно / черно / сиво / флот
И нашите любими инвестиционни костюми, много налични в тропическа вълна!

На снимката по -горе, някои от любимите ни инвестиционни костюми към 2022 г .: Панталон / пола / панталон / пола / панталон

Дами, какви са вашите мисли – има ли значение за вас между костюмите на тропическите вълни и “безпроблемните” костюми? Бихте ли си помислили, че някой е бил странно, ако носят костюм за тропическа вълна през зимата?

(На снимката: Ann Taylor Tropical Wool с един бутон яке, 198 долара.)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *