Uncategorized

Концепциите за есенно облекло за мъже, идеални за гардероб с изявления тази година!

Концепциите за есенно облекло за мъже, идеални за гардероб с изявления тази година!
05/08/2020, публикуван от Alanic Global
Падането е подъл сезон. Изглежда, че пълзи бавно, както и преди да забележите, дърветата са голи, температурните спадове, както и е време да превключите гардероба си. По този начин, за да ви помогнем да инвестирате в така необходимите основи тази година, отбелязахме няколко от глупавите концепции за есенно облекло, които ще ви помогнат да създадете изявление на сарториал. Собствениците на компании за търговия на дребно могат да се свържат с един от популярните производители на дрехи на едро, както и да качат големия сбор от дрехи, които доставчикът има в магазина.

Структуриран блейзър
Блейзър е необходимост за гардероба на всеки мъж. Вярвайте в това като вашето оръжие в стил трик. Можете да запазите вибрацията, оставена или максималист с плетена качулка, цветен деним, както и маратонки. Блейзър ви позволява да произвеждате арсенал от модерен изглежда идеален за почти всякакъв вид интелигентен, облечен повод.
Вратовръзката
Независимо дали носите вратовръзка, за да работите всеки ден или я изваждате за специални поводи, вратовръзката е прост метод за добавяне на тире от клас към ансамбъла си, дори ако това е отпуснато. Изберете цвят, който допълва тона на кожата ви, както и модел, който извежда вашата личност.

Деним панталон
Защо да не осигурите на традиционния си син отдих, както и да изберете деним с мек земно тон като горчично жълто, горски зелено, флот, наситено лилаво или бордо. Без значение какъв цвят ви пасва, не забравяйте да допълвате дъното си с тениска в неутрален нюанс; Всичко, както и ярко, както и външният вид става силно.

Alanic Worldwide · Концепциите за есенно облекло при мъжете, идеални за гардероб за изявления тази година!
Жилетката
Независимо дали сте избрали плетене на руно, пух или памук, жилетка е прост метод за добавяне на допълнителен слой топлина, без да се натрупва. Носете го на място на яке, за да поддържате температурата на тялото ви да работи само най -добре във вашия дом, както и отвън.

Искате ли да в крайна сметка сте един от изтъкнатите дистрибутори на облекла на едро в бранша? Свържете се с популярен доставчик на такива модерни мъжки дрехи, както и проверете големия сбор от парчета от дрехи, които доставчикът има в магазина. Изберете необходимите парчета дрехи, както и намалете поща, определяща необходимите насипно състояние на екипа за помощ.

Етикети:
Производители на мъжки облекла
Мъжки дрехи на едро
Мъжки дистрибутори на дрехи на едро
Производители на облекла на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *