Uncategorized

Доброто, бедните, както и вълнението от състезателни сайтове. Част 3

Това е третият, дълго забавен, както и окончателната вноска от моята поредица от статии, говорещи за възходите, както и за сайтове за конкурси. В първия ми пост подчертах метода, в който изпълнители/ изпълнители/ изпълнители/ изпълнители/ изпълнители/ изпълнители/ изпълнители/ художници/ изпълнители/ художници/ изпълнители/ художници Дизайнерите могат да се възползват максимално от сайтовете за състезания, дори и да не получат огромната награда, вторият ми беше всичко за метода, по който има значение гласуването, както и различните методи, в които можете да гласувате или получавате гласове, също Както сега, третата ми публикация в идеалния случай ще направи основни съвети за методите за потенциално подобряване на сайтовете за конкурси за стил. Първото нещо, което вярвам, че може да се направи изключително бързо, е за собствеността върху дизайна.
Повечето сайтове за състезания ще вземат пълни права за стила, ако стилът спечели, както и докато стилът все още е на сайта. Което увеличава проблема, какво ще стане, ако стилът завърши гласуването, както и дълго време, без да получавате известие за спечелване? След това, ако искате да влезете в стила в конкурс някъде другаде или да го предложите на някого, ще трябва да съставите имейл с искане на страхотните хора, които управляват тези неща на сайта, за да го свалят.
Защо цялата суматоха, когато всичко, което изисквате, е елиминиране от бутона на сайта? Със сигурност това не е ракетно-науката за прилагане, както и да се предвиди точно колко много по-лесен би бил животът за всички. Вместо да изпращате имейл, както и да чакате отговор, вместо да накарате някои хора да проверят един тон имейли, както и да направят точно същите хора ръчно да премахнат дизайна- защо просто не кликнете върху бутон, както и да управлявате всички това?

Освен това, в пряка връзка с проблемите, които посочих за системите за гласуване, някои от тях могат да бъдат коригирани чрез наказване на измамници. Да, точно така, ако можете да забележите, че някой изневерява с гласовете, моментна забрана или ограничен достъп до печалба може да бъде методът за даване на пример. Разбира се, това е драстична мярка, но както казах, да се направи пример от този тип неща, може да е методът да се спре да ги спрете.
Точно същото определяне може да се използва за хората, които тролиха, тези, които обикалят обида други или правят расистки или дискриминационни коментари. Както всеки тип друг форум, коментарите трябва да бъдат наблюдавани … и да, разбирам точно колко огромна задача ще бъде проследяването на всички коментари на всички дизайни, но поне трябва да съществува отчет за бутона на модератора, особено, особено На някои места.
Говорете за доклади, какво точно ще кажете за доклад като функция за спам? Жалко е, че стигна до това, но има хора, които популяризират стиловете си за агресивно, спам други хора с връзки към техния дизайн. Това ме кара да не проверявам стиловете им, както и да се чувствам по -малко за тях. И така, чрез спам, вие придобивате експозиция, само проблемът би бил лошо име, което популяризирате.
Това са всички хора, добре, всичко, което мога да имам предвид от списъка ми за рейтинг. Бих искал да чуя какви други съвети бихте искали да направите в Buy, за да направите сайтове за конкурси много по -добро място за всички нас. Не се колебайте да публикувате тук, както и можете също да ми предоставите обратна връзка, т.е. ако сте съгласни или не сте съгласни с моите възгледи по въпроса. Благодаря, че прочетохте моя 3-артикулен дълъг рент!

0/5 (0 отзиви)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *