Uncategorized

Завръщането на бермудите кратко?

В разговора Bermuda Short се появява при запомнянето на началните учебни дни или мръсни танци. Има само нещо за бермудите, които Дженифър Грей носеше мръсни танци, които ги накараха да изглеждат полу хладни. Искам да кажа, ако бяха достатъчно добри, за да се включат Патрик Суейз, след това ме подпишете за 20 двойки, нали? Въпреки че видът на Swayze не е наистина това, което аз лично отивам … все пак, може да получите моя дрейф.

И до днес, когато виждам, че филмът се повтори на AMC, почти искам да вземете чифт за летни удари …. Но с това е скорошното завръщане, се чудя, има ли наистина място за късата на Бермудите или ще остане ниска изкуствена PA, която деним етикетите се опитват да реформират от десетилетия миналото? Аз притежавам чифт суперфини бермудски и това е едно от онези неща, които ще пусна и неизбежно да се справя и да променям до момента, когато напуснах апартамента си в Ню Йорк – което означава, че моите шорти не са виждали светлината на деня.

Може да е толкова просто, колкото да намерим правилния връх, за да носите, но по някаква причина тези шорти ми дават майчински вибрации. Това е трудно да се направи нещо остри, когато това се случи … в крайна сметка избирам за чифт къси панталони, по-специално двойка diy j маркови къси панталони, изработени от старата двойка кожа, аз разкъсах голяма дупка на коляното. поставя въпроса, може ли да бъде дължината? Може ли няколко инча деним да означават разликата в ходене навън и да се чувстват хладно срещу не? Така че, оригиналният ми въпрос е – има ли Бермудски кратък резултат от лятото на лятото от 1987 г. или е просто желателно мислене?

ShopBop Нови летни чанти

RCHAI LOVE -ELKIN облекло -Kenny рокли -VELVET рокли -bop bijoux -psportsac-салегантно талията -ун-and antik batik -adia kibur бижута

Може да се насладите на четенето:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *