Uncategorized

Как да получите фалшив тен?

Вашият мъж на салона не би ви казал тези!
Има ли стилен вкус истински тен или това е нейният естествен тон на кожата? Какво ще кажете за София Вергара, съгласи се, че тя е колумбийска гореща, както и холивудска знаменитост сега, обаче, че истинският й цвят на кожата или тен? Както и да има списък на Холивудски знаменитости, за които бихме могли да говорим, както и име, което би било безкрайна сага.
Докато в салона бихте поискали нюанс на тен, с два тона по-малко или повече, в зависимост от тона на кожата, с който сте се родили, или на външния вид, който искате, някои хора просто прекаляват с това, което изглежда толкова нереално. Фалшив тен може да се намери с линиите на гънката на челото, шията, както и областта около очите, зоната на китката, както и кожичките. Въпреки това, има салон за тен с професионалисти наоколо, които разбират как точно да го фалшифицират, за да го направят толкова реалистично, дори и най -добрите очи са измамени.
Ако искате да имате фалшивия тен върху вас, точно ето пет прости стъпки на „Направи си сам“, които да откриете, както и да спазвате. Проверете се, както и да бъдете добре информирани за това как да направите фалшив тен у дома.

Цялостна ексфолиране за начало с
За гладко, както и изключително перфектен вид, както и равномерно изглед, ексфолирането наоколо за начало е задължително. Този процес премахва мъртвите клетки, мръсотията, както и мръсотията, което връща здравословен блясък на кожата. Бъдете нежни за сделката, докато ексфолирате, особено около очите, използвайки скраб, който е без масло. За тялото обаче, луфата, потопена в топла вода, е достатъчна за Закона за ексфолиране. Обаче гаранция, че крайното изплакване е с мразовита вода, или иначе отворените пори (резултати от топла вода) биха се оказали с много повече поглъщане на форумли върху определени части от тялото, което би направило тена да изглежда неравен и кекс!
[Също така прочетете: трябва ли да имате горещи или мразовити душове?]
Източник: blogspot.com плащане на интерес към основните области на тялото
Кокалчетата, вашите длани, малки кожички, краката, както и лактите са области, в които трябва да се изплаща голям интерес, защото те домашни много цветове, когато са хвърлени върху тях. Би било най -хубавото да ги хидратират, за да се гарантира, че се образува бариера между Танер, както и кожата ви, както и естествен вид. Използвайте изключително леко тегло, както и масло, напълно безплатен овлажнител за същото.

Източник: abcbeautycompany.co.ukmitts за самозащита
Ивиците са разработени, когато се използват пръсти, както и длани, както и не се появяват стрийминг синтетичен тен. С асистенцията на ръкавици за тен, вие бихте постигнали не само гладък, както и перфектен вид, но тоталната защита не е ивиците. Започнете със самозащитането на краката, както и да се щажвате, докато го правите, вървете нагоре с вертикални удари, както и след това използвайте малко ръка за лицето. Може да се използва реномиран тен бронзов серум.
Източник: FeetUnique.com [SC: MediaD]

Радвам се, че четете тази кратка статия за това как точно да получите фалшив тен, нали? Който разбра, че е толкова лесно, както и лесно.
Вземете сешоар
За следващата стъпка бихте изискали да бъдете страхотни голи да публикувате сесията за тен, както и да дадете възможност на мразовития въздух от сушилнята да удари около тялото ви. Процесът на сушене ще започне, както и ще получи малко по-скоро от типичния естествен процес на самосъхняване. За излишъка, който виждате, особено на дланите си, свалете тена с помощта на избърсване (без масло избърсване). Плащайте лихва за районите между пръстите на краката, кожичките, както и дланите.

И накрая, трябва да се направи голямо изплакване
Проверете какво посочва указанията в кутията. Ако е необходимо изплакване, направете нужда. С помощта на топла вода, щедро, колкото и внимателно да потупате кожата си, както и да използвате суха кърпа, за да изсушите. Не бъдете агресивен манипулатор, освен ако не искате ивици, лепенки, както и гънки около тялото си!
Източник: Stylish.inwe се надяваме тези пет прости стъпки да са достъпни в полезни, когато вярвате в самозащита, колкото и да ни харесате да ги разболеете за вас. Връщайки се към въпроса, вярвате ли, че много от знаменитостите в чужбина имат истински тени или фалшиви танове? Каква е вашата дръжка същото!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *