Clothing Accessories

Какво да облечете, за да работите тази есен

тоалет: всички облекло c/o от WHBM – Блуза: Тук // Панталони: Тук // Помпа: Тук // Блейзър: Тук // Шарф: Тук
Пазарувайте външния ми вид

< >

Можете ли да повярвате, че вече говорим за падане? Доста скоро ще преминем от горещо лятно време към хрупкави температури на падане след няколко седмици. При подготовката за есента започнах да пазарувам през цялото ми есен, особено работният стил. Пазаруването на това, което да носите, за да работите тази есен, беше вълнуващо, особено виждането на всички страхотни парчета на Black House Black Market (WHBM). Обичам всички щампи, цветове и стил за есен. Взех предмети, които лесно могат да преминат от лятото на есен от колекцията на WHBM Fall.
Печатът цъфти на блузата мигновено привлече вниманието ми. Обичам сместа от наситени жълти тонове и черни, включително и детайлите на блузата и V-образно деколте … страхотна лятна и есенна инфузия. Прилягането на блузата е страхотно. В момента нося размер 2 (малък) и размер 6 в панталоните. Обикновено нося размер 4 или 6 в панталони. Обмислях дали да получа размер 4 или 6. Тъй като току -що имах бебе преди шест месеца, все още не съм сигурен какъв е моят размер с определен стил и рязане. Определено се вписва в размера. Обичам панталоните с висока талия и дължината. Черните панталони са задължителни основни неща за работа. Добавих основен черен блейзър в подготовката за температура на падане или мразовит работен офис. Попълних външния вид с допълнителен шал, носен като лента за глава и жълти помпи, за да озаря външния вид.
P.S. Черните черни и черни панталони са основни парчета, които да имате в гардероба си за работа. Върви с всичко. И за лятото, и есента. Този WHBM е страхотен панталон и Blazer си струва да инвестирате за работа.

Може да се насладите и на:

Невероятни находки под 100 долара за закупуване сега

Как да облека удобно този празник на благодарността

Шикозният тоалет, от който се нуждаете сега

Забавни пролетни рокли, които да купите сега

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получавате новини и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *