Uncategorized

Отивате на дата на лятото? Точно ето няколко очарователни концепции

снимка от Хана Бъсинг / Незатворен

Когато топлият на лятното време се търкаля наоколо, не е съмнение, че е във въздуха. Много хора се чувстват по -склонни да разглеждат очарователна връзка, когато температурите се увеличават, както и шансовете за показване на кожата с увеличаване на облеклото ви. Ако наскоро сте организирали среща, или с някой доста нов, или с вашия любящ партньор, ето някои очарователни концепции, за да направите вашата дата на лятото специална.

Защо хората да се срещат през лятото?

Никога няма време на годината, когато хората не търсят смислени връзки помежду си, но лятото може да бъде особено интензивен сезон за хората, които търсят любов. Дори и да сте вече с някой специален, топлото на лятото може да ви направи по -любовни към тях.

Как да се подготвите за дата на лятото

Ако сте на път да отидете на дата през лятото, може да се притеснявате от различни уникални проблеми, които идват от опитите да развълнувате дата, като същевременно се предпазвате от прегряване. Като за начало, уверете се, че сте рокля атрактивно, както и удобно, може би погледнете стиловете от Lavender Blue. Оформете косата си по такъв метод, че се чувствате добре проветриво, както и може би донесете малко дезодорант или аромат със себе си в ситуация топлото ви прави по-изпотени.

Снимка от Оля Кобрусева/Пекселс

Ето някои концепции за дата, които са най -очарователни, когато започне лятното време.

Опаковайте пикник

Наличието на пикник за среща е не само традиционно, но също така допълнително е подходящо през лятото, тъй като дава възможност както на вас, така и вашата дата да се възползвате максимално от горещото време, както и да се наслаждавате на бизнеса си един на друг заради някаква вкусна храна. Може дори да е очарователна концепция да приготвите храната за пикник заедно, преди да заминете за дестинацията за пикник, която може да е парк или живописна зона. Не забравяйте да имате предвид основите на пикника като сребърни съдове, както и салфетки в ситуация, която правите бъркотия. Има нещо необяснимо очарователно в споделянето на интимна храна на фантастичното на открито, слушане на птици, както и други звуци на природата.

Вижте също

Магазин и стил, пролетна мода, лятна мода
Пролетна ваканция 2022: Най -модерните бански костюми за пазаруване точно сега

Вземете назаем лодка

Ако можете да получите достъп до някъде, което наема лодки на клиентите, вземането на вашата среща за гребло или ред може да бъде изключително очарователна идея. Слънцето, което блести от водата, както и усамотението да бъдеш далеч от земята, прави това особено очарователна идея за дата. Също така е необичайна достатъчна концепция за дата, която вие, както и вашата дата, ще имате предвид за много години напред.

Направете храна

Готвенето като чифт може да бъде изненадващо очарователен акт. Всички разбират, че храната често е методът на сърцето на човек, както и че споделянето на храна с други помага да се произвежда, както и да подобри социалните връзки. Или поканете датата си в къщата си, или отидете на тяхната, както и вярвате в храна, която можете да готвите заедно. Вземете компонентите, както и за работа. Процесът на сътрудничество по време на опит да се увери, че другото лице е хранено, може да бъде подсъзнателно ефективен при производството на облигации между хората, особено ако контекстът на датата вече е установен.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *